Winnaars Herfstmixed toernooi: Gemma Winnen en Niels Kuiper
Winnaars Herfstmixed toernooi: Gemma Winnen en Niels Kuiper Foto:

Winterse winnaars op Golfclub Rozenstein

Wassenaar - De Herfstmixed en de Wintercup zijn traditionele wedstrijden op Golfclub Rozenstein. Na twee jaar konden beide series eindelijk volledig worden gespeeld. De prijsuitreiking op zondag 6 maart was dan ook een feestje waard. Onder het genot van een drankje met bitterballen werden in een vol clubhuis de prijzen uitgereikt door de voorzitter Geert Jan Mantel.
In het najaar van 2021 vond de kwalificatiewedstrijd plaats van de Herfstmixed. Daarna maakten de koppels zelf afspraken om de volgende rondes te spelen volgens het zogenoemde afvalsysteem. Het gelegenheidskoppel Gemma Winnen en Niels Kuiper kwam als eerste uit de bus. Met als beloning een mooie bos bloemen, een fles wijn, dinerbonnen, èn hun namen voor altijd vermeld op de wisselbeker. Niels bedankte de wedstrijdcommissie, maar vooral zijn golfpartner Gemma. Wat hem betreft was deze exercitie voor herhaling vatbaar.
Wie ook in het zonnetje werd gezet was Lara Singh. Na een serie van zes greensome Stableford wedstrijden, die met verschillende partners moeten worden gespeeld, wist Lara het hoogste aantal punten te behalen. Een ware prestatie en haar naam wordt dan ook vereeuwigd op de Wintercup wisselbeker. Natuurlijk waren er ook voor Lara bloemen en een dinerbon te besteden in ons eigen restaurant.
De afronding van deze herfst- en winterwedstrijden is tevens het begin van een nieuw seizoen. Een seizoen waarin hopelijk alle wedstrijden zoals vanouds doorgang zullen vinden.