Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst op 27 maart en klaverjassen op
6 april bij Run for Rio

Zondag 27 maart a.s. is een bijeenkomst van de stichting Run for Rio in de St.Jozefschool; dan is de aftrap van de Marskramerloop die met Hemelvaart (26 en 27 mei) gelopen zal worden. De Marskramerloop die vorig jaar in alternatieve vorm werd gelopen van Amersfoort naar Wassenaar wordt nu helemaal echt gelopen van Bad Bentheim (Duitsland) naar Wassenaar. Een afstand van 360 km waarvoor de lopers al volop in training zijn. Op zondag 27 maart worden de lopers voorgesteld en zal verdere informatie volgen. Tevens zal Leo Bellekom verslag doen van zijn reis naar Oeganda; dan zullen ook foto’s van de projecten te zien zijn.
Het klaverjassen staat gepland voor woensdag 6 april a.s. Gelukkig kan en mag het weer en in overleg met Blauw Zwart is de avond op 6 april gepland. Hopelijk wordt het weer een leuke, drukke en gezellige avond! Uiteraard is er ook weer een loterij met vele mooie prijzen. Er kan individueel, maar ook in koppels worden gekaart. De kantine is om 1900 uur open en het kaarten begint om 1930 uur. Aanmelden en verdere informatie kan bij Trudy Efdee, tel 06-83627269.
Intussen gaat de bouw van de New Horizon Community School wel gewoon door en mogen de kinderen weer naar school. En dat betekent voor de kinderen in Oeganda na maanden van thuis zitten eindelijk weer les, ritme en structuur. De bouw van fase 2 nadert in april het einde, zodat er weer drie lokalen beschikbaar zijn en nog meer kinderen naar school kunnen. Daarna wil men in Oeganda snel doorbouwen en fase 3 starten, om nog meer kinderen naar school te kunnen laten.
Wilt u meer weten? Voor nadere informatie over het project kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of John Schrader, telefoon 070-5176236.
Wilt u het project in Oeganda nog extra steunen, dan volgt hier het nummer: NL 21 INGB0000193157, t.n.v. stichting Run for Rio, o.v.v. project Oeganda.