Afbeelding

Voedselbankactie op 12 maart

Algemeen

Wassenaar - Op 12 maart zullen leden van de Wassenaarse Lions club de Pauw wederom een inzameling houden voor de voedselbank. Bij de Wassenaarse vestigingen van Albert Heijn, Dirk, Jumbo en Aldi zullen leden van Lions Wassenaar de Pauw, tussen 10.00 en 15.00 uur, vertegenwoordigd zijn om houdbare producten in te zamelen voor de Wassenaarse voedselbank.
In deze supermarkten kan iedereen die boodschappen doet op deze dag geselecteerde houdbare producten aanschaffen tegelijk met de eigen boodschappen. De producten voor de Voedselbank worden na de kassa verzameld, ingepakt en getransporteerd naar het uitgiftepunt van de voedselpakketten.
Deze actie is in de hedendaagse situatie nog harder nodig dan anders! De Voedselbank Wassenaar werkt als organisatie nauw samen met zoveel mogelijk instanties en kerken in Wassenaar en de regio. Met name de maatschappelijke instellingen zijn hierbij van belang door hun contacten met de doelgroep van de Voedselbank. Zij verwijzen mensen door die in aanmerking komen voor een pakket. Wekelijks deelt de Voedselbank Wassenaar 30 pakketten uit. Uw bijdrage op 12 maart zal zeer worden gewaardeerd!