Foto: Feline Broeke
Foto: Feline Broeke Foto:

Wassenaarse Feline in spannende race Miss Beauty verkiezingen

Het is nog maar kort geleden dat Feline Broeke (18 jaar) werd uitgekozen als een van de finalisten  van de Miss Beauty Zuid Holland verkiezingen. De eerste opstap naar de finale op 26 maart aanstaande is gemaakt. Op die dag zal bekend worden wie van de negentien Zuid Hollandse finalisten door mag gaan naar de volgende ronde.

Door Nicole Siemer

Tot die tijd wordt het goed plannen en organiseren voor Feline. Op dit moment is zij bezig met haar derde studiejaar Interieur Adviseur in Rotterdam. Om alvast ervaring op te doen werkt ze op zaterdag en zondag bij de firma Bentveld in Leiden als junior interieuradviseur. Een ander belangrijk onderdeel van de competitie is het  werven van geld voor de Linda Foundation. Dit is inmiddels voor het derde jaar een belangrijk onderdeel van de Miss Beauty verkiezingen. Feline zal de komende weken proberen zoveel mogelijk geld te werven voor dit goede doel. Binnenkort gaat ze zelf een keer meedraaien op de Wassenaarse voedselbank.  Maar ook door het ophalen van zoveel mogelijk statiegeld flessen hoopt ze haar steentje te kunnen bijdragen. Ook kunnen geïnteresseerde voor 30 euro een interieuradvies van Feline krijgen. Maar geïnteresseerden kunnen ook rechtstreeks geld storten (lindafoundation.nl/actie/feline-broeke/donateurs). Al het geld ingezameld door de Zuid Hollandse Missen komt ten goede van arme gezinnen in Zuid Holland.
Los van dit alles moeten de missen zelf zoveel mogelijk stemmen zien te werven via social media en de lokale media. Deze stemmen tellen voor 10% mee in het eindoordeel voor wie uiteindelijk Miss Beauty of the Netherlands zal worden. Stemmen kunnen mensen doen door een sms te sturen naar 3010 met "Poll Zuidholland Feline" een sms kost 1,10 en mensen kunnen zoveel stemmen als ze maar willen. Ik vroeg Feline hoe ze in deze competitie was terechtgekomen. Regelmatig post Feline iets van zichzelf op Instagram. Daar werd ze ontdekt door iemand van de Miss Beauty verkiezingen organisatie, en zo is het balletje gaan rollen. Na een spannende casting een aantal weken geleden is de competitie nu volop bezig, met foto shoots, stemmen werven, geld inzamelen en zoals gezegd haar studie en werk. Ze oogt zeer ontspannen en lijkt goed met alle stress om te kunnen gaan.
Mocht Feline in juli in de eind finale komen, dan wil Feline vooral overbrengen dat het belangrijk is om altijd jezelf te blijven en je vooral niet te laten beïnvloeden door wat andere van je denken. Wijze woorden van een ambitieuze dame.