Foto: Patrick Spiegler
Foto: Patrick Spiegler Foto:

Huldiging van jongensteam JB1 van Gemini-Kangeroes

Voorschoten - De spelers van het jongensteam JB1 van volleybalvereniging Gemini Kangeroes wisten in de eerste helft van dit volleybalseizoen nog net voor de coronasluiting kampioen te worden. Slechts enkele sets wisten ze niet te winnen, maar het overgrote deel wisten ze vrij overtuigend binnen te smashen. Hoewel het ze dus niet al te moeilijk werd gemaakt, is het toch een mooie prestatie waar het resultaat zeker telt. Door alle coronaperikelen was er gewoonweg nog geen tijd om dit team eens goed in het zonnetje te zetten. Gelukkig vergeten het bestuur en de ouders de prestaties van deze pupillen niet. Met enige vertraging werden zij na hun wekelijkse vrijdagtraining op 11 februari 2022 alsnog gehuldigd. Chapeau jongens!

Na deze prestatie wordt de lat voor deze groep nu wat hoger gelegd. In de tweede helft van het volleybalseizoen komen ze uit in de A-Jeugdcompetitie. Dat zal wat meer tegenstand en spannende wedstrijden opleveren. Op zaterdag 12 maart om 12.30 uur is hun eerstvolgende thuiswedstrijd in sporthal De Vliethortst, kom gerust een kijkje nemen (als alle coronamaatregelen het weer toelaten).
Wil jij ook leren smashen, springen, duiken! Bij volleybalvereniging Gemini-Kangeroes leren de trainers de jeugd al vanaf 6 jaar spelenderwijs volleyballen. Je doet vooral veel spelletjes met en zonder bal en maakt veel plezier terwijl je lekker in beweging bent. En zo leer je stap voor stap ‘echt’ volleyballen! Naast de trainingen en wedstrijden worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Van een héél gezellig jeugdkamp tot Halloweentraining. Ook de wat oudere kids, jeugd én volwassenen zijn meer dan welkom om te komen volleyballen. Er is altijd wel een geschikt team waar je aan kunt sluiten. Nieuwsgierig? check onze website gemini-kangeroes.nl of kom eens langs in de sporthal.