Afbeelding
Foto:

Democratische Liberalen Wassenaar presenteert kandidaten

Democratische Liberalen Wassenaar (afgekort DLW) is enorm trots op de mooie kandidatenlijst van ontzettend gemotiveerde mensen. Wij hebben geen enkel probleem om kandidaten te vinden die zich volledig willen inzetten om Wassenaar zelfstandig te houden met een goed en eerlijk bestuur. Wassenaar is voor iedereen en wij zijn er voor U. Daar maken wij samen met u een vuist voor! DLW komt op voor u! De DLW kandidaten zijn:
# 1; Ben Paulides: Ben is al sinds 2010 lid van de Wassenaarse gemeenteraad en hij is in 2022 weer lijsttrekker van Democratische Liberalen Wassenaar (DLW). Ben heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en houdt van duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.
# 2; Roland Pluut: Roland is commissielid van DLW en hij is uitgever van magazine The Optimist. Hiervoor werkte hij in diverse management functies en als directeur bij verschillende MKB bedrijven. Roland is positief, denkt oplossingsgericht en in het belang van alle betrokkenen.
# 3; Ronald Zoutendijk: Ronald is momenteel al raadslid. Hij staan op plaats drie van onze kandidatenlijst. Ronald heeft een hekel aan onrecht.
# 4; Sander Daamen: Sander was in zijn laatste functie als Lead Security Officer verantwoordelijk voor de top 500 klanten van KPN. Tegenwoordig is Sander actief in onroerend goed. Verder is hij bestuurslid en havencommissaris van Watersportvereniging
# 5; Edward Voorham,: Edward Voorham is werkzaam geweest op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De laatste 6 jaar als “officer special assignments”. Edward maakt een vuist voor veiligheid een goede gemeentelijke bestuurskracht!
# 6; Harald Tjepkema: Wie kent deze bekende en enthousiaste horecaondernemer nu niet? Eerst exploitant van strandpaviljoen de Golfslag en nu succesvol ondernemer van het populaire restaurant Herberg het Hoekje. Hij staat voor eerlijkheid, is recht door zee en heeft een hekel aan oeverloos gezeur.
# 7; Frans Micklinghoff: Deze schrijver en journalist kan bogen op een schat aan ervaring en anekdotes over de plaatselijke politiek. Frans ziet zich als een raadslid zijn voor iedere Wassenaarder.
Info over de verdere kandidaten kunt u vinden op
democratischeliberalen.nl
# 8; Luc Gert Koster,
# 9; Jordi van Selm,
#10; Jan van Haaften,
#11; Helma Werkhoven,
#12;Lucienne Lavertu,
#13; Sifra Zoutendijk,
#14; Hermine Kelder,
#15; Henk Frölich,
#16;Drs. Robbert Kamerling,
#17; Bert van Weelde, 
Ga stemmen en stem op DLW lijst 5; DLW komt op voor U.