Afbeelding
Foto:

Nieuwe meditatiegroep voor
beginners vanaf donderdag
aanstaande bij Yogawise

Meditatie betekent kort gezegd: loskomen uit je denken en terugkeren tot jezelf. Jezelf leren kennen zonder de tussenkomst en vooroordelen van je denken. Je ontdekt een ruimte en vrijheid in jezelf die je lang niet meer hebt ervaren.
Deze ruimte is verfrissend en verjongend, niet muf en overvol van al je oude kennis en ervaringen, maar zuiver en levendig omdat je daar direct verbonden bent met dit moment en het leven zelf. Zowel adem als leven worden in India ‘Prana’ genoemd. Het is de vitale levenskracht die ons tot leven brengt en in leven houdt. Je adem is daarom een essentiële brug om lichaam, geest en ziel te helen en te harmoniseren. Dit is de basis voor de meditaties bij Yogawise: Zenmeditatie aangevuld met subtiele yogatechnieken om de Prana, je levensenergie te balanceren.
Yogawise is een prachtige stilteplek verscholen in het centrum van Wassenaar speciaal voor meditatie. Je kunt er terecht voor stiltemeditaties, Prana/Zenmeditaties, mindfulness, verdiepingsdagen en privélessen. Vanaf donderdag aanstaande start een nieuwe beginnersgroep van 9.00-10.30 uur. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.
Voor meer informatie:
www.yogawise.nl
Suzanne van Elswijk: 06 24 77 47 02