Roël Karamat-Ali (rechts) ontvangt een overheerlijke taart
Roël Karamat-Ali (rechts) ontvangt een overheerlijke taart Foto:

Blauw-Zwart sponsor van de maand: De Wassenaarse Krant

Wassenaar - Voor de sponsor van de maand januari is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Roël Karamat-Ali van De Wassenaarse Krant.
Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over De Wassenaarse Krant en jouw rol binnen deze organisatie
Roël: 18 jaar geleden begonnen wij met De Wassenaarse Krant. Een krant die, anders dan de toen bestaande kranten, moest voldoen aan de wensen van de Wassenaarse gemeenschap. De eerste uitgave was uiteindelijk 17 jaar geleden.
Ikzelf ben initiatiefnemer en directeur-eigenaar van de krant.
Carl: Hoe zie jij de toekomst van De Wassenaarse Krant?
Roël: Ondanks het scenario wat wij nagenoeg achter de rug hebben, de pandemie, zie ik best wel een rooskleurige toekomst voor De Wassenaarse Krant. Deze positiviteit is gebaseerd op de bedrijven die echt de handen uit de mouwen gaan steken om hun bedrijven weer op de rit krijgen. En daarvoor hebben zij de advertentiemogelijkheden nodig van De Wassenaarse Krant.
Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en De Wassenaarse Krant van kennen?
Roël: In mijn functie ken ik veel mensen. Aangezien Blauw-Zwart een spil is in de Wassenaarse samenleving met een groot ledenbestand zijn mijn bezoeken aan de vereniging altijd gezellig omdat ik veel aanspreekpunten heb.
Wekelijks wordt de krant bezorgd in ieder Wassenaars huis met als gevolg dat er weinig mensen zijn die de krant niet kennen.
Carl: Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder? Roël: Ik heb tot mijn 48e jaar gevoetbald en het is voor mij absoluut sport nummer 1. Ik leef voetbal! Wat ik eerder noemde is dat Blauw-Zwart, los van de sport, een spil is in de Wassenaarse samenleving. Dat is ongelofelijk belangrijk voor de sociale adhesie.
Carl: Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Roël: Ondanks de eerdergenoemde functie van Blauw-Zwart in de samenleving mis ik op de club een toename van de grote gemeenschap anderstaligen. Verder spreek ik de hoop uit dat er vol ingezet wordt op een goede technische begeleiding, wat tot gevolg heeft dat we later op een hoger niveau kunnen acteren. Een hoger niveau is de kers op de taart voor een van de mooiste sportparken van Nederland.