Carla Scheggetman heeft haar droom gerealiseerd.
Carla Scheggetman heeft haar droom gerealiseerd. Foto:

Scheggetman Makelaardij zorgt voor een thuis

Wassenaar is sinds 1 oktober 2021 een makelaarskantoor rijker. Carla Scheggetman heeft na jaren bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Wassenaar gewerkt te hebben, haar droom verwezenlijkt en is haar eigen bedrijf gestart. Een makelaarskantoor dat de vele facetten van de onroerend goed markt kent en hierin adviseert.

Door Lydia Hendriksen

Carla woont en werkt al jarenlang in Wassenaar en kent het dorp goed. Door het volgen van verschillende opleidingen en haar jarenlange ervaring kent zij de kneepjes van het vak en weet zij als geen ander wat er speelt in ons dorp op het gebied van onroerend goed. Carla vindt persoonlijke begeleiding in het hele traject van huur of koop van een huis heel belangrijk. “De aankoop van een nieuwe woning is een grote stap in een mensenleven. Een huis moet bij je passen en je een goed gevoel geven. Daarnaast is het een grote investering. Belangrijk dus om over alle ins en outs die met het aankoopproces te maken hebben, goed en betrouwbaar advies in te winnen.” En dat is precies wat Carla voor haar klanten doet. Zij begeleidt hen bij koop- en huurprocessen zowel voor verkopende als aankopende partijen. Ook bemiddelt zij bij het beheer van onroerend goed. En dat alles op een betrokken en persoonlijke wijze. Carla doet alles zelf en is altijd bereikbaar voor haar klanten. Dat maakt het bijzonder aantrekkelijk om met Scheggetman Makelaardij in zee te gaan. De lijnen zijn kort en de communicatie is snel en efficiënt. De klant wordt optimaal ontzorgd.
Scheggetman Makelaardij is gevestigd aan de Hofcampweg 71 in het mooie, monumentale pand naast het HMC Gezondheidscentrum. Het pand is gebouwd in 1907 en was vroeger een graanmalerij. Momenteel zijn er verschillende bedrijven en praktijken gevestigd en is er de mogelijkheid om diverse ruimtes, verschillend van grootte, op flexibele basis of voor vast te huren. Uiteraard kan dit ook via Scheggetman Makelaardij.
Sinds de start van Scheggetman Makelaardij heeft Carla al verschillende koop- en huurtrajecten begeleid. Geen proces is hetzelfde, iedere klant heeft zijn eigen wensen en eisen. “Zo heb ik kortgeleden een huis aan expats verhuurd. Daarbij weet je dat het tijdelijk is omdat ze weer uitgezonden kunnen worden maar die tijd dat ze hier zijn wil je ze wel een fijne woning bieden. Dat ging snel en efficiënt. Precies zoals de klant het wilde. Tegelijkertijd hielp ik een jong stel dat na jaren buiten Wassenaar gewoond te hebben weer terugkwam in ons dorp. Voor hen kon ik bemiddelen in de aanhuur van een appartement. Zij waren zo blij om hier weer terug te zijn, dat gaf mij echt een goed gevoel. Want dat is toch een mooi aspect van dit vak; doordat je klanten kan ontzorgen, kunnen zij echt genieten van de aankoop van een nieuwe woning. Klanten blij maken, daar doe ik het voor!”

Scheggetman Makelaardij
Hofcampweg 71-4,
2241 KE Wassenaar
Scheggetmanmakelaardij.nl
info@scheggetmanmakelaardij.nl
070-2228506