Afbeelding
Foto:

Hang je wens in de kerstwensboom bij Vliethuis

Op dit moment staat er, in het kader van ‘elkaar ontmoeten’ in Voorschoten bij Vliethuis een grote, verlichte kerstwensboom. Heb jij een wens of wil je graag iets voor een ander betekenen? Dan kun je dat via een speciale bal in de boom laten weten. Bijvoorbeeld wanneer je iemand zoekt om mee te wandelen. 

Of wanneer je het leuk zou vinden om af en toe boodschappen voor iemand te doen. Wie weet wordt jouw wens wel vervuld. Of misschien kun je een wens van iemand anders in vervulling laten gaan! Daarnaast kan iedereen ook een bal met een kerstboodschap of compliment in de boom ophangen, voor jezelf of voor een ander. Hoe fijn is het om iemand anders te laten weten dat
hij of zij iets voor jou betekent? Loop gewoon even langs bij buurthuis Vliethuis (Professor Einsteinlaan 2F) en vraag naar de sociaal werkers. Zij geven je een kerstbal om jouw vraag, wens of aanbod op te schrijven en helpen deze in de boom te hangen. Kun je zelf niet komen? Geef dan je boodschap en gegevens telefonisch door via 071 561 90 01. Begin januari worden alle beschreven ballen door de sociaal werkers verzameld en bekeken; misschien kan er wel een match gemaakt worden!
Op donderdag 23 december vanaf

16.00 uur kun je gezellig langskomen voor een drankje onder de boom. Het vuurtje brandt, de lichtjes zijn aan en samen met andere buurtbewoners drinken we warme chocolademelk of glühwein en eten wij een heerlijk wintersoepje. Op woensdag 5 januari vanaf 16.00 uur komen we weer samen onder de boom, maar dit keer om het nieuwe jaar in te luiden. We proosten met elkaar op de toekomst. Natuurlijk met een drankje en heerlijke verse oliebollen erbij.Tot ziens bij Vliethuis.