Afbeelding
Foto:

Middagprogramma Filmtheater Voorschoten

Voorschoten - Vanwege de avond-lockdown zijn de voorstellingen in Filmtheater Voorschoten voorlopig overdag geprogrammeerd. Bijna elke dag van de week is er een film te zien. De 1,5-meterregelgeving wordt weer gehanteerd; daarom wordt de zaal weer aangepast om meer ruimte te creëren voor maximaal 59 bezoekers per voorstelling. Dat zorgt samen met het dragen van mondkapjes (die af mogen op de stoel), de QR-code- en identificatiecheck voor een rustig en zo veilig mogelijk filmbezoek. In deze periode worden geplaceerde kaartjes verkocht met vaste stoelnummers. De bar blijft open, de voorstellingen eindigen uiterlijk om 17.00 uur.

Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via filmtheatervoorschoten.nl.
Bescherm anderen: blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen!

MIDDAGVOORSTELLINGEN
Vrijdag 17 december, 14.30: 
White Christmas
Romantische komedie, musical, klassieker (VS 1954, Michael Curtiz) 120 min. Kijkwijzer: AL.

De vrienden Bob Wallace en Phil Davis blijven na hun legerdienst onafscheidelijk bij elkaar. Ze zijn als komisch-muzikaal duo in een ski-oord behoorlijk succesvol en wanneer ze kennismaken met Betty en Judy besluiten een kwartet te vormen..
Met in de hoofdrollen Bing Crosby, Danny Kaye, Rosemary Clooney en Vera-Ellen
Veel van de muziek van Irving Berlin is te horen, o.a. de klassiek geworden White Christmas en It's Cold Outside

Zondag 19 december, 15.30: 
Alles op Tafel
Komedie, drama (NL 2020/21), 102 min. Kijkwijzer 12

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

JEUGDFILMS
Vanaf zaterdag 18 december, 12.30: Clifford de Grote 
Rode Hond
Familiefilm, live action, tv-serie, boekverfilming (VS/VK Can. 2021), 97 min. Kijkwijzer: 6

Emily Elizabeth woont met haar moeder in een klein flatje in New York. Op een dag ontmoet ze een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Tot haar verrassing wordt ze de volgende dag wakker en is de puppy uitgegroeid tot een reusachtige hond van wel drie meter! Haar moeder is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke, maar impulsieve oom Casey samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

Vanaf zaterdag 18 december, 14.30: Sing 2 (2D/3D)
Animatie, komedie, familiefilm (VS 2020) 110 min. Kijkwijzer: 6

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten hebben grootse plannen om een spectaculair concert te geven in een wereldstad die beroemd is om entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster de leeuw Clay Galloway overhalen om mee te doen aan dit spektakel. Ze krijgen te maken met een slinkse manager, de meedogenloze wolf Bobby Cannavale.