Kerstactie muziekvereniging Laurentius

Helaas zitten we nog steeds in de virale bubbel waardoor u Laurentius nog maar weinig hebt kunnen zien en horen. Het parkconcert was daarom ook heel belangrijk om te laten horen dat er nog muziek in zit. Ook tijdens de intocht van Sint Nicolaas was er muziek en wij hopen op een aantal optredens van het Charles Dickens orkest in Voorschoten.

De kerstactie gaan we weer organiseren om de financiën zoveel mogelijk op peil te houden. We vragen u dan ook hierin een bijdrage te leveren door van ons een kerststukje of een krans te kopen.
De verkoop start woensdag 8 december, maar vanaf heden kunt u wel de bestellingen doorgeven. We komen, net als vorig jaar, niet langs de deur om te verkopen maar komen de bestelling wél bij u thuis bezorgen of u kunt de bestelling in het clubgebouw ophalen. Daar bent u vanaf 7 december welkom, als u zelf iets uit wilt kiezen.
De bestelling kunt u doorgeven via de website www.laurentiusvoorschoten.nl of telefonisch op 06 22 20 23 46 of 071 561 00 22. Het kan zijn dat u het antwoordapparaat krijgt, geef dan duidelijk aan of het om rood of wit gaat, het aantal en voor de krans hangend of liggend. Tevens wat de datum is dat het bezorgd kan worden.

Namens muziekvereniging 
Laurentius:
zorg voor jezelf en voor elkaar.