(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Jong zangtalent bij PJPJ in Cultureel
Centrum op zaterdagavond 20 november

Op zaterdagavond 20 november (aanvang 20:00 uur) komt de jonge jazz zangeres Katrina Kabinecka met haar band optreden in het Cultureel Centrum (Prinses Marijkelaan 4) bij Podium Jong Professionals Jazz. 

Katrina komt uit Letland en ontdekte als jong kind haar liefde voor muziek. Katrina is dit komend seizoen bezig met het behalen van haar bachelor diploma jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij volgt regelmatig masterclasses van gerenommeerde professionals. Katrina won al diverse prijzen in competities voor jong talent en participeerde in verschillende landen op festivals en in muziekprojecten waaronder ‘Riga Jazz Stage’, ‘Ümbria Jazz’, ‘Saulkrasti Jazz’, ‘Swingin’ ‘Saxonia’ en ‘Ventspils Groove’. Zij treedt regelmatig op als zangsoliste en als achtergrondzangeres.
Ook deelde de Letse het podium met vele musici in Letland maar ook in andere Europese landen. Katrina treedt 20 november op met Aseo Friesacher op piano, Snorri Skúlason op bas, Prentice Povey op drums en Paul Beskers op saxofoon. Zij zullen op deze avond jazz originals, hedendaagse composities en bekende jazz standards uitvoeren.

Zie voor meer info over deze en andere jazzconcerten: www.pjpj.nl