De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. (Foto: PR)
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. (Foto: PR) Foto:

Filmtheater Voorschoten

Avondvoorstellingen, zondagmatinee

Vrijdag 12 en zaterdag 13 november, 20.00 en zondag 14 november, 15.30: No Time to Die
Actie, avontuur (VK/VS 2020), 163 min. Kijkwijzer: 12In de 25e James Bond-film ‘No Time to Die’ heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Jeugdtheater / familiefilms

Zondag 14 november, 11.00: Vos en Haas: een feest voor Haas
door theatergroep Houtjetouwtje Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar. De voorstelling duurt ca 45 minuten. Kaartje (ook voor begeleiders): € 9,-Haas is wintermoe. Vos weet niet hoe hij haar kan troosten en is ten einde raad. Dan schiet hem iets te binnen om Haas op te vrolijken: Hij geeft een feest, speciaal voor haar!
Een speelse, interactieve voorstelling met aanstekelijk poppenspel en veel muziek. De poppen duiken op in en rondom de boekenkast en brengen dit Vos en Haas verhaal over vriendschap en verlangen op een bijzondere manier tot leven.

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
Familiefilm, kinderfilm (NL 2021), 69 min. Kijkwijzer: ALIn het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Familiefilm (NL 2021), 75 min. Kijkwijzer: AL. Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Sinds 25 september werken we weer met de volledige zaalcapaciteit (96 plaatsen) op basis van toegang met vaccinatiebewijs of een negatieve Covid-testuitslag en identiteitsbewijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via
www.filmtheatervoorschoten.nl. Bescherm anderen: blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen!

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes:
www.filmtheatervoorschoten.nl