(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Geslaagde feestavond Vereniging
Ouderenbelang Voorschoten

Op zaterdag 23 oktober vond, na 2 jaar, eindelijk weer een feestavond voor de leden van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) plaats in het Cultureel Centrum.

Meer dan 100 leden kwamen naar het Cultureel Centrum, en na de verplichte coronascan kon het feest beginnen. De muziek werd verzorgd door de band Back to Basic en dat zorgde ervoor dat de voetjes al snel van de vloer gingen, want de muziek was geweldig. Allemaal nummers uit de goede oude tijd, dus dat viel in de smaak. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd door de heerlijke bitterballen die tussendoor werden geserveerd.
Ook de traditionele loterij ontbrak dit jaar niet en gelukkig waren er weer veel prijzen, gesponsord door de Voorschotense ondernemers. Veel feestvierders gingen dan ook met een of meer prijzen naar huis. Kortom, het was een geweldige avond!

Dansmiddag 7 november
Nog niet uitgedanst en zin om weer met de voetjes van de vloer te gaan? Zondag 7 november organiseren wij in ons clubgebouw aan de Professor Einsteinlaan 3 in Voorschoten weer een dansmiddag voor leden van de VOV. U bent van harte welkom en op gezellige dansmuziek kunt u dan de pasjes maken onder leiding van Aad Stevens. De bijdrage voor deze middag is € 2,- per persoon. Het gebouw is vanaf 13:30 uur open en wij sluiten om 16:30 uur.

Tijdelijke actie: 1/5e staatslot voor elk nieuw lid
Genoemde activiteiten en evenementen zijn alleen voor VOV-leden. Misschien is het nu een mooi moment om ook lid te worden? De contributie bedraagt slechts € 25,- per jaar, voor 2 personen op hetzelfde adres € 37,50. En voor wie zich in de maanden oktober t/m december aanmeldt, is het lidmaatschap voor de rest van het jaar helemaal gratis. Bovendien geven wij in deze periode 1/5e staatslot cadeau aan elk nieuw lid. Aan het lidmaatschap zijn veel voordelen verbonden. Niet alleen kunt u deelnemen aan de activiteiten, reizen en evenementen, maar u ontvangt ook korting bij een groot aantal plaatselijke winkeliers en bij het Filmtheater.

U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de site
www.vovvoorschoten.nl of per mail naar: ledenadministratie@
vovvoorschoten.nl