Van links naar rechts: Roel Goudoever (secretaris), Teun Wilde (trainer atletiek), Marco Berg (materiaalcommissie), medewerker AH Voorschoten, Ron Bakhuis (filiaalmanager AH Voorschoten) en twee pupillen houden de cheque vast. (Foto: PR)
Van links naar rechts: Roel Goudoever (secretaris), Teun Wilde (trainer atletiek), Marco Berg (materiaalcommissie), medewerker AH Voorschoten, Ron Bakhuis (filiaalmanager AH Voorschoten) en twee pupillen houden de cheque vast. (Foto: PR) Foto:

Mooie opbrengst spaaractie AH
Voetbalpassie voor Voorschoten’97

De Voetbalpassie-actie van Albert Heijn heeft het mooie bedrag van 1.736,80 euro opgeleverd voor Voorschoten’97. Zaterdag heeft Ron Bakhuis namens de Albert Heijn Voorschoten de cheque overhandigd aan een afvaardiging van de club.
Voorschoten’97 heeft met een pupillendoel en een afstootbalk voor de kogelstootsectie een mooie bestemming gevonden voor het geld. Vooral de afstootbalk was dringend aan vervanging toe. Vrijwilligers hebben de balk onlangs provisorisch opgeknapt voor de OVAK, maar langer kan deze echt niet mee. De club is Albert Heijn dan ook zeer dankbaar voor het mooie bedrag.