Volleybal recreanteninstuif

Altijd al eens willen volleyballen? Echter nooit de tijd genomen of gevonden om kennis te maken met de volleybalsport? Twijfelt u om de eerste stap te zetten op weg naar een vereniging ‘waar je nog niemand kent’? Dan bieden we de volleybalinstuif.

Heb je al eens gevolleybald? Zou u het weer eens willen proberen? Maak kennis met de volleybalvereniging Gemini Kangeroes? U bent bij deze van harte welkom!
De volleybalinstuif van Gemini Kangeroes is op vrijdagavond 12 november.
Doel van de volleybalinstuif is samen een gezellig partijtje te volleyballen. Het is nadrukkelijk geen volleybaltraining, maar een recreatieve sportieve kennismaking met volleybal.
Iedereen is welkom, er is geen specifiek niveau vereist. Enige volleybalvaardigheid wordt op prijs gesteld. Voor diegenen die nog nooit gevolleybald hebben, wordt er binnenkort ook een ‘starterscursus’ georganiseerd.

Waar en Wanneer?
Vrijdag 12 november a.s. van 20.30 tot 22.00 uur, sporthal De Vliethorst, Burgemeester van der Haarplein 9, 2251 CT Voorschoten.
Geïnteresseerd of een vraag? Mail uw vraag of mail uw naam naar
activiteiten@gemini-kangeroes.nl en geef aan dat u mee wil doen aan de instuif. U ontvangt dan specifiek een uitnodiging voor de instuif van 12 november.

Met sportieve groet,
Volleybalvereniging 
Gemini-Kangeroes