Afbeelding
Foto:

Laatste kans om De Boschbloem te steunen

Iedereen verdient een plek waar je elkaar ontmoet, sterker maakt en helemaal jezelf kan zijn. Dat is goed voor de club en de buurt. Draagt u De Boschbloem een warm hart toe en heeft u bij de Rabobank een particuliere bankrekening, breng dan uw stem uit vóór 24 oktober. Hoe meer stemmen, des te beter voor De Boschbloem.

Iedereen die een particuliere bankrekening heeft bij de Rabobank en lid is in de Regio Den Haag kan 5 stemmen uitbrengen, te verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 doelen. Buurthuis De Boschbloem heeft zich ingeschreven voor een financiële ondersteuning. Het bedrag dat De Boschbloem krijgt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de vereniging wordt uitgebracht. De Boschbloem heeft drie zalen voor alle activiteiten, zoals bijvoorbeeld linedance, taallessen, bridge, klaverjas, tekenen, naailes, yoga en schaken. Zo biedt de vereniging een bijdrage op sociaal-cultureel terrein waar veel vraag naar is. Grote groepen, vooral ouderen, maken graag gebruik van de zalen en activiteiten. Ruim zestig vrijwilligers zetten zich hier geheel belangeloos voor in. Het buurthuis wil graag een van de zalen renoveren en het klimaat in het gebouw verbeteren door middel van een groen dak. Ook zonnepanelen staan hoog op de prioriteitenlijst. Zo hoopt de vereniging voor de toelevering van elektriciteit zelfvoorzienend te worden. Dit zal de kosten verlagen en de mogelijkheid openen voor zaken zoals bijvoorbeeld een goede airconditioning. Breng u stem uit in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. U vindt ons bij: Regio Den Haag, categorie samenleving, De Boschbloem.
U kunt stemmen tot en met 24 oktober a.s.. In november volgt de finale en de donatie uitreiking. Volg hiervoor de webpagina van de Rabobank Regio Den Haag. U begrijpt hoe meer stemmen De Boschbloem krijgt des te meer financiële ondersteuning door de Rabobank! We hopen dat u uw stem op ons uitbrengt waarvoor bij voorbaat hartelijk dank!