(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Achtste editie Adegeest Boonekamp open tennistoernooi

Woensdag 20 oktober is het weer zover. Dan start hét tennistoernooi van Tennispark Adegeest. Het toernooi waarvoor vele tennisspelers vanuit de regio uitrukken. Vanaf 2014 wordt dit toernooi georganiseerd. De achtste editie belooft een bijzondere te worden na een jaar dat er niet gespeeld kon worden vanwege de pandemie.

Het Tennispark Adegeest staat klaar om alle spelers en bezoekers te ontvangen, uiteraard met inachtneming van de Covid-richtlijnen van het RIVM.
Het toernooi wordt gespeeld in verschillende speelsterkte categorieën, er is nog plaats om in te schrijven. Dat kan nog tot en met zondag 17 oktober. Het toernooi duurt tot en met de op zondag 31 oktober te spelen finales.
Dranken Groothandel Boonekamp uit Leiden heeft ook dit jaar als hoofdsponsor in samenwerking met de Grolsch bierbrouwerij haar naam verbonden aan dit open toernooi. Voor zowel tennispark Adegeest als Boonekamp en Grolsch is dit een bevestiging van hun zeer goede en al jarenlange partnerschap.
Naast de hoofdsponsors is het open toernooi mede mogelijk gemaakt door: Wout Bergers Sport, IRM Techniek, Bas Administraties en Belastingen, DSK-elektra, Slijterij Adegeest, Schoonmaakbedrijf Rody van Zonneveld, Garagebedrijf MCS, Modelmakerij Friedhoff BV, Van Zutphen Totaal Advies, Primera Voorschoten, Glashandel W.W. van Aken en E-Installaties Nederland.
Wij wensen alle deelnemers plezierige en sportieve wedstrijden toe.