Alleen nog maar online Gezinsviering in Gezinskerk op 24 december mogelijk

De geboorte van Jezus Christus kondigt zich aan en ondanks de voortgaande pandemie bereiden we ons voor op het Kerstfeest. De Gezinskerk nodigt gezinnen en andere belangstellenden van harte uit om Kerstmis mee te vieren. Het was al eerder bekend dat op grond van de maatregelen van de bisschoppen de gezinsviering op 24 december van 19.00 uur is verplaatst naar 15.00 uur. Inmiddels is ook aangekondigd dat bij de publieke vieringen nog slechts vijftig aanwezigen mogen zijn (exclusief bedienaren). Aangezien er reeds vijftig aanmeldingen zijn, kan de gezinsviering helaas niet meer fysiek worden bijgewoond. Wel is het mogelijk om online mee te vieren.

De link naar de viering en het boekje is te vinden op: bit.ly/GezinskerkWassenaar. Het is ook mogelijk om een boekje op te halen tussen 9.00- 13.00 uur bij de Sloep (het gebouwtje aan de Sint Williborduskerk, Kerkstraat 77). In het boekje staan alle liederen en zo kunt u thuis meezingen. De voorganger pastoor van Vliet zal zijn best doen om de mensen thuis zoveel mogelijk bij de viering te betrekken. Als u thuis meeviert kunt u ook een (gratis) gebedsintentie opgeven tot 24 december 13.00 uur. Deze wordt dan meegenomen bij de voorbeden. Geef de gebedsintentie op door een e-mail te sturen aan:
gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl.

Vanaf 25 december is het dagelijks mogelijk om de kerststal te bezoeken in de Mariakapel van de Sint Willibrorduskerk (Kerkstraat 77). Er liggen ook Doeboekjes voor de (klein)kinderen om mee te nemen. Op 25 december is de Willibrorduskerk zelf geopend van 14.00-17.00 uur en zal er ook orgelspel zijn.