KBO: Een smaakvolle kerst en oud en nieuw

Wassenaar - Zitten we bij de pakken neer? Nee, zeker niet. Ook al kunnen we door omstandigheden niet dat doen wat we graag hadden willen doen.
Jammer, beste mensen, dat wij dit jaar geen kerstbijeenkomst kunnen vieren. We hadden het zo mooi voor elkaar: Muziek bij binnenkomst, een kersttafel met lekkere gerechten, muzikaal vertier tijdens het eten, kortom, het had een hele gezellige middag kunnen worden. Maar helaas. Zitten we bij de pakken neer? Nee! Als het goed is, heeft u allemaal, als u betalend lid bent van de KBO, een mooie bon ontvangen voor een aankoop bij de plaatselijke keurslager Groeneveld. Ook de WASBO heeft een dergelijke actie ondernomen en zo ziet u maar (het is niet afgesproken) dat bonden, ook al zijn ze van verschillend structuur, toch dicht bij elkaar liggen! Zo kunnen we onze leden toch nog een fijne kerst bezorgen of vast wel een smaakvol oud en nieuw.
De KBO wenst iedereen hele fijne gezegende kerstdagen toe en een zalig en goed Nieuwjaar!
Peter Knijnenburg

Nagekomen bericht van de KBO Klaverjas
In verband met de laatste berichten met betrekking tot de Omikronvariant zal het KBO klaverjassen in het Huis van de Toekomst in de maand januari 2022 geen doorgang vinden. De eventuele nieuwe datum is woensdag 2 februari 2022. U bent dan van harte welkom, ook nieuwkomers!