Afbeelding
Foto:

MB1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging is de
beste en dus winterkampioen

Wassenaar - Nog net voordat de nieuwe lockdown de volleybalsport stil legde, hadden alle teams in de betreffende wedstrijdpoule waar ook de MB1 van de Wassenaarse Volleybal in speelt, ruim voldoende wedstrijden gespeeld. En het resultaat mocht er zijn. De WWV-meiden waren daarin de allerbeste ploeg en daarmee winterkampioen.

Dus de training van de jeugd die wegens beperkingen in de avond op de zaterdagochtend in de ‘sporthal’ van het Adelbert College plaats vond werd plotseling onderbroken door bestuursleden van WVV. De reden kunnen jullie wel raden. Juist ja. Het bestuur had een verrassing voor de competitiespelers van het jeugdteam. Een heuse kampioenshuldiging. De teamleden Alex, Emma, Jawhar, Katerine, Kelly, Livia, Melia, Noe en Thijs kregen een medaille omgehangen en een roos uitgereikt. Jammer genoeg konden Efi Mavridi en aanvoerster Kim Parlevliet niet aanwezig zijn. Uiteraard ontvangen zij eveneens de mooie en eervolle medaille. Vanzelfsprekend kwam de eer eveneens toe aan de trainers. Dus niet alleen de spelers werden door penningmeester Rik Vos met lof toegesproken maar er was eveneens volop waardering voor Ali, Gliselle en Peggy, de trainers van de jeugd.

Op de bijgaande foto staat het terecht trotse team (helaas zonder Kim) met de 3 trainers. Doordat de MB1 afgetekend de beste waren spelen zij de volgende competitiehelft niet meer in de 3e klasse maar in de 2e klasse. Daar zullen zij het moeten opnemen tegen mogelijk sterkere teams. De teamleden straalden evenwel van trots dat ze dit al reeds bereikt hebben en kijken vol vertrouwen uit naar de competitiewedstrijden die komen. Het WVV bestuur wenste ze in ieder geval alle succes.

Omdat de sporthal van de Adelbert College die zaterdagochtend voor WVV beschikbaar kwam maakte ook een aantal WVV senioren gebruik van de situatie. Want nu er (voorlopig) niet meer ‘s avonds getraind en er ook geen wedstrijden gespeeld mogen worden wilden ook zij graag een ‘balletje slaan’. Zichtbaar genoten zij van deze geboden mogelijkheid om de stramheid in de spieren tegen te gaan. WVV dankt het Adelbert College voor de geboden mogelijkheid.

Ook Volleyballen? Bel voor de mogelijkheid en verdere informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06 24 84 82 58 of kijk op wvv-wassenaar.nl.