George Brink neemt afscheid
George Brink neemt afscheid Foto: Iris Oostlander

Wijziging tijdstip zaterdagavondviering, Kerstmis en afscheid diaken Brink in Sint Jozefkerk

Wassenaar - De zaterdagavondviering in de Sint Jozefkerk is van 19.00 uur verplaatst naar 16.00 uur. De vieringen van Kerstmis zijn aangepast. De Gezinskerstviering vindt plaats op vrijdag 24 december a.s. om 15.00 uur in de Sint Willibrorduskerk.

De Dagmis is ongewijzigd: zaterdag 25 december om 09.30 uur in de Sint Jozefkerk. Reserveren is nodig.Het afscheid van Diaken George Brink, locatiereferent in Wassenaar in parochie H. Augustinus was aangepast aan de huidige maatregelen.

Desondanks was de afscheidsviering op zondag 12 december j.l. om 14.00 uur in de Sint Jozefkerk te Wassenaar indrukwekkend en ontroerend. De eucharistie, waarin door vier priesters en twee diakens werd voorgegaan. In de kerk een maximum aantal aanwezigen, het Pro Deokoor en cantores van de voormalige Magnificat Cantorij, het deed denken aan het Rijke Roomsche Leven in de jaren twintig en dertig. Zoals diaken George Brink in zijn dankwoord zei:’’ Eigenlijk schieten woorden tekort om uit te drukken hoe blij ik ben met de hele viering en het samenzijn daarna. Nogmaals veel dank voor alle energie die jullie gestoken hebben in de voorbereiding en uitvoering van wat voor mij en mijn gezin een onvergetelijke dag is geworden!’’ 

Namens ons allen van de parochie H. Augustinus wensen wij diaken George Brink en zijn gezin een zonnige toekomst en veel dank voor zijn werk en inzet voor onze parochianen.

Emmy van der Wilk