Door Boeketterie gesponsorde bloemen
Foto: Lionsclub Wassenaar
Door Boeketterie gesponsorde bloemen Foto: Lionsclub Wassenaar Foto:

Lionsclub Wassenaar de Pauw kiest Hospice als goed doel

Wassenaar - Ieder jaar kiest Lionsclub Wassenaar de Pauw een lokaal goed doel dat zij op verschillende manieren wil steunen. Dit jaar is het Hospice Wassenaar het gekozen goede doel. Het Hospice heeft zelf ongelofelijke veel hulp van bijna tachtig vrijwilligers. Daarnaast wil de Lionsclub graag haar steentje bijdragen om te ondersteunen bij de aanschaf van belangrijke hulpmiddelen, de aankleding/inrichting van de gastenkamer etcetera.

Enkele weken geleden waren de Lions-dames heerlijk aan het eten bij Boerderij Meyendel van Cees Jan Bouman en Marvin Prins. Toen Cees Jan verteld werd dat de Lionsclub het Hospice Wassenaar gaat ondersteunen boden zij spontaan aan om de opbrengst van ons diner te schenken aan het Hospice. "Zo kunnen we in deze coronatijd het Hospice toch nog helpen", aldus Cees Jan. Een fantastisch gebaar. Met de dineropbrengst van ruim € 800 kon het Hospice de zo gewenste nieuwe dekbedden voor haar gasten aanschaffen.

Afgelopen maandag heeft de Lionsclub een aantal kerststukken aan het Hospice aangeboden. Deze prachtige kerststukken, die grotendeels gesponsord zijn door Boeketterie Wassenaar, zullen bij de gasten op de kamers worden neergezet.

Zondag 15 mei 2022 organiseert de Lionsclub een ‘Lente Fair’ op het terrein van Tulpen en Zo van de familie Overdevest aan de Katwijkseweg in Wassenaar. In diverse stands zullen mooie artikelen worden verkocht, wordt een rad van fortuin georganiseerd, zijn diverse foodtrucks aanwezig en zal er een gezellige Lions-bar aanwezig zijn waar het goed toeven is. De opbrengst van deze Lente Fair zal geschonken worden aan Hospice Wassenaar die het geld gaat gebruiken voor de aanschaf van een nieuw hoog-laag bed ter vervanging van een exemplaar welke daar tegen die tijd aan toe is. Noteert u de datum alvast in uw agenda.

Foto 2: Ingrid Schonk neemt namens het hospice de nieuwe dekbedden in ontvangt uit handen van Ursula van Westendorp, Alexandra Steegman en Marinke Toet (v.l.n.r.)
Foto: Lionsclub Wassenaar