Inloophuis Messiaskerk organiseert ontmoeting met jonge asielzoekers

Wassenaar - Het Inloophuis Messiaskerk organiseert een ontmoeting met 10 jonge asielzoekers, bewoners van AZC Duinrell. Op donderdag 30 december om 14.30 uur bent u van harte welkom om deze ontmoeting in de Messiaskerk aan de Zijllaan 57 in Wassenaar bij te wonen. De bijeenkomst duurt tot en met 16.30 uur.

Deze jongeren uit het AZC namen deel aan een korte videoworkshop van twee dagen die werd gegeven door filmmakers uit het team van 26.000 Gezichten. (www.26000gezichten.com). De jongeren hebben in korte tijd geleerd hoe zij een film kunnen maken over een onderwerp naar keuze. Zij laten 30 december een compilatie zien van de resultaten. Tijdens de ontmoeting is er ook ruimte om deze jongeren beter te leren kennen, vragen te stellen en meer te horen over hun achtergronden.

De bijeenkomst begint om 14.30 en is vrij toegankelijk (vaste placering in de kerkzaal) op vertoon van een vaccinatiebewijs via de QR-code. U kunt ook de hele bijeenkomst volgen via de livestream op Kerkdienst Gemist. https://kerkdienstgemist.nl/stations/2285-Messiaskerk-Wassenaar---Protestantse-Gemeente