Afbeelding
Foto:

Puur Natuurmarkt in kerstsfeer op 18 december

Puur
Natuurmarkt in kerstsfeer op
18 december

Wassenaar - Het belooft deze zaterdag een mooie winterse dag te worden. Doe je warme laarsjes aan en kom gezellig je kerstboodschappen doen bij de winkels in ons mooie en stijlvol versierde centrum. Neem dan ook de tijd om de Puur Natuurmarkt te bezoeken, waar dit keer heel wat deelnemers uit ons dorp staan. Struin ontspannen over de markt en bekijk het aanbod bij de feestelijk verlichte kramen. 

Je doet er een heleboel leuke ideeën op voor de kerstdagen: kerststallen en kerstversieringen van natuurlijke materialen, kaarsen en kandelaren voor extra sfeer in donkere dagen, kerstkransen en kerststukken om je huis feestelijk te versieren. Op zoek naar een attent cadeautje voor een dierbare? Er zijn fijn bewerkte sieraden met een pareltje of ga je liever voor een lekker opvallende ketting? Er staan kunstenaars die met hout werken en prachtige planken maken om de kazen of de kerstkalkoen op te presenteren, keramisten uit Wassenaar en den Haag, kunstenaars die met stof werken, brocante en nog veel meer originele life styleproducten van kleine ondernemers.                                   
Wie van lekker eten houdt, vindt prachtige streekproducten om deze decembermaand met anderen te delen: Italiaanse en Griekse olijfolie en delicatessen, gegrilde bio kippetjes, Franse worstjes en rillettes, homemade siropen, (gevulde) broden, honing en jams uit Wassenaar, maar ook huisgemaakte kersttulbanden en andere mooie baksels. Wie wordt daar nu niet intens gelukkig van? Mocht het toch koud worden, dan kun je een elegante of juist praktische hoed uitzoeken of een heerlijk warm vachtje voor op je bank. Uit respect voor elkaar dragen we een mondkapje en houden 1,5 meter afstand.

Voel je welkom en kom deze zaterdag langs op de Van Hogendorpstraat van 10.00 – 17.00 uur. Daarna gaat de markt even een winterslaapje doen om eind maart weer fris van start te gaan.