JSW-Concert vindt 12 december vanaf 15.00 uur doorgang

Wassenaar - Aanvankelijk zag het er door alle belemmeringen vanwege vernieuwde coronamaatregelen opnieuw naar uit dat ons concertseizoen ruw onderbroken zou worden. Maar als JSW hebben wij ons uiterste best gedaan, het concert van saxofonist Paul van der Feen en Band tóch door te kunnen laten gaan. Wél begint het concert al om 15.00 uur en worden alle vereiste Corona-voorzorgsmaatregelen toegepast!

Allereerst hebben wij als JSW de aanvangstijd van het concert dus vervroegd naar 15:00 uur. En dragen wij in ons jazztheater Het Deijlerhuis zorg voor de 1,5 meter regel, zodat wij maar de helft van de beschikbare plaatsen kunnen gebruiken. Daarnaast beschikt iedere bezoeker over een geldige QR-code, die bij de ingang van het theater gecontroleerd wordt. En zodra een bezoeker zich in het theater verplaatst, zet deze even zijn of haar mondkapje op.

Het Paul van der Feen concert zal dus in ons jazztheater in een nóg intiemere ambiance plaatsvinden dan onze bezoekers reeds gewend zijn. Om vervolgens twee uurtjes, gezeten in een comfortabele stoel met drankje en bitterballen binnen handbereik, heel even de dagelijkse coronasores van zich af te laten glijden. Dáár zorgen Paul van der Feen en zijn voortreffelijke begeleidingsband namelijk wel voor!!Er zijn op dit moment nog enige kaarten voor dit concert beschikbaar, dus wie weet zondagmiddag a.s. vanaf 15.00 uur tot ziens in Jazztheater Het Deijlerhuis!
Voor info:
jazzsocieteitwassenaar.nl