Foto: PR
Foto: PR Foto:

Monique Collignon signeert haar fashion art boek bij De Koning House of Luxury Goods

Wassenaar - Zaterdag 18 december komt ontwerpster Monique Collignon naar De Koning House of Luxury Goods. Speciaal voor deze gelegenheid kunt u niet allen een deel van haar PURE collectie bekijken en aanschaffen. Hier zal ook haar boek FashionArt 2020-2021 te verkrijgen zijn. Indien u wenst zal Monique uw exemplaar signeren.

Dit boek is het resultaat van een enorm project dat zij bedacht vorig najaar, om de spirit erin te houden bij iedereen. Want zoals zij zegt: “Creativiteit verbindt en inspireert”.  Monique benaderde 64 van haar werk gerelateerde vrienden, creëerde 21 teams bestaande uit “model”, fotograaf en visagist. Ze daagde ze uit om “out of the box” te denken en een FashionArt foto te maken.

De afgelopen zomer zijn deze 21 waanzinnige foto’s samen met alle Collignon haute couture creaties, welke gebruikt zijn in de fotografie, samen met de originele schetsen tentoongesteld tijdens een grote expositie in de Beurs van Berlage. Het boek FashionArt is een luxe uitgevoerd koffietafelboek van 228 pagina’s. Bekende namen zoals Govert de Roos, Patricia Steur, Pia Douwes, Quinty Trustfull, Inge de Bruijn, Caroline De Bruijn, William Rutten, Humberto Tan, Victoria Koblenko, Susan Smit, Anky van Grunsven, Lone van Roosendaal, Anouk Smulders, Roberto Dresia en Roy Beusker zeiden direct ‘ja’ tegen Monique om mee te werken aan dit project.

Iedereen heeft een mate van creativiteit in zich, alleen moet dit ontwikkeld worden. De ontwerpster hoopt zo ook andere mensen te inspireren. Creativiteit brengt vreugde en kan ook helpen in het denken van oplossingen. Monique en eigenaresse Jacqueline de Koning kennen elkaar al jaren, en hebben al eerder samengewerkt. “Ik vind het ongelooflijk dapper van Jacqueline en getuigen van ondernemerschap dat zij het lef getoond heeft om in de pandemie House of Luxury Goods te beginnen", vertelt Monique. "Dit moeten we toejuichen, want ik weet hoe lastig het is om in deze tijd te kunnen ondernemen."
De prêt-à-porter collectie PURE is een duurzame collectie, kleine producties en grotendeels in Europa geproduceerd. Het bestaat uit verschillende items als jurkjes voor de feestdagen, heerlijke truien, jeans en pièce de résistance de lange tijdloze limited lakjas met een prachtig design van hand borduur langs de zoom. Couture-uitstraling all over.

Het zijn stuk voor stuk designs waar u jarenlang plezier van kunt hebben en een statement mee maakt. Echte slow fashion dus. Gastvrouw en eigenaresse Jacqueline de Koning en haar team ontvangen u graag met een drankje en hapje en zullen u perfect adviseren. Monique is aanwezig van 15.00- 17.00 uur.