Afbeelding
Foto:

We zien elkaar en we zoeken jou

Wassenaar - De 'Werkgroep We Zien Elkaar' begint in januari 2022 aan haar tweede project voor Wassenaar. Voor het eerste project hebben 21 vrouwen een wandkleed gemaakt dat in het teken stond van onderlinge verbinding met elkaar. Deze hangt nu in een lokaal in het Van Heeckerenhuis. Het wandkleed bestaat uit 21 paneeltjes en op ieder paneeltje hebben de deelnemers een gezicht gemaakt van lapjes in de kleuren blauw, groen en geel: 21 gezichten die elkaar zien en aandacht hebben voor elkaar. 

Het initiatief en de organisatie van We Zien Elkaar was in handen van de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar. Maar het eenmalige idee sloeg zo aan dat het is overgenomen en voortgezet door Annelies Groenewegen en Thea Messemaker onder de naam 'Werkgroep We Zien Elkaar'.

Annelies: “Voor het tweede project gaan we een regenboogvlag voor de sporthal maken. Op de regenboogvlag, van 3.50 x 1.5 meter, gaan we applicaties maken van diverse sporten. Hiervoor zoeken we weer enthousiaste medewerkers die mee willen helpen aan het maken van de vlag, en die ons thema ondersteunen: verbinding en aandacht voor elkaar”.
Thea: “Iedereen hoort erbij. Mannen en vrouwen, christenen en moslims, hetero’s en homo’s. Deze grote vlag wordt tot slot in een ijzeren frame bevestigd en in de sporthal opgehangen. Fijn dat een volledige financiële bijdrage is toegekend door het Fonds Wassenaar. En, ook goed nieuws… de vlag mag mee naar de nieuwe sporthal!”

Vanaf vrijdag 28 januari 2022 komt de Werkgroep iedere vrijdag bij elkaar, voor de duur van drie maanden. Van 14.00 tot 16.00 uur. Voor materiaal, en koffie of thee met wat lekkers wordt gezorgd. Bent u enthousiast en wilt u graag meedoen? Geeft u zich dan op bij Annelies, telefoon: 06-14 43 77 97 of mail: anneliesgroenewegen@gmail.com.