Laatste kaart van dit jaar bij de KBO Klaverjas

Wassenaar - In het gezellige Huis van de Toekomst was het afgelopen woensdagmiddag, 1 december, goed dat we binnen zaten. Het was gezellig terwijl de regen tegen de ramen gutste. 

De wind vloog om de hoeken van deze prachtige kantine terwijl de kantinebaas Ad al voor een uur enthousiaste kaarters binnen liet. Helaas geen voetballende jeugd om ons heen die af en toe voor wat afleiding zorgt als je een keer niet mag meedoen vanwege het niet behaalde aantal kaarters. Wel is de gestage aanwas van nieuwe kaarters waar te nemen. Spelen we nu met een bezetting van drie tafels en twee slapers; het worden er straks in het nieuwe jaar ongetwijfeld meer. Kom op ouderen, kom uit uw eigen- of huurhuis en doe gezellig met ons mee. U wordt gastvrij ontvangen en met u omgesprongen. 

Met Corona is een deal gemaakt: De kaarters worden gescand en de speeltafels staan zodanig uit elkaar, dat een croupier van het Casino er nog jaloers op zou worden. De koffie, het drankje en de ballen ze passeerden allemaal weer deze middag om de kaarters geestelijk in topconditie te houden. Alle deelnemers en verzorgers ontvingen na afloop een mooi uitziende en heerlijk smakende chocoladeletter, puur of melk. Deze letter van Sinterklaas komt uit de chocolaterie Choco Toko. Het bijzondere aan deze huisgemaakte letter is, dat deze gemaakt worden door mensen met een verstandelijke beperking. Ieder met zijn of haar specifieke capaciteiten en mogelijkheden. Ze zijn bijzonder gemotiveerd kan ik u wel verklappen. Sinterklaas heeft daar goed ingekocht. 

De winnaars waren deze keer Ria de Haas, Dorien vd Meer en An Verhart. De eerstvolgende klaverjasmiddag (altijd de 1e en 3e woensdag van de maand) is op woensdag 5 januari 2022. Wellicht treft u nog een verlate oliebol of appelflap aan, je weet het met Ben Gerse maar nooit. U kunt zich nog steeds bij ons aansluiten.
Peter Knijnenburg