WASBO Kerstmiddag 13 december afgelast

Wassenaar - Met pijn in ons hart schrijven we dit berichtje. Helaas voor de tweede keer op rij kunnen wij de Kerstmiddag niet vieren. De regels zijn zo aangescherpt dat we slechts 34 gasten in de zaal kunnen ontvangen, terwijl er al meer dan 80 kaartjes uitgegeven zijn. Voor onze leden geldt: Houd uw brievenbus in de gaten want we zouden de WASBO niet zijn, als we niet tóch voor een persoonlijke attentie zouden zorgen. Als u al een kaartje hebt gekocht, krijgt u uiteraard dat geld terug. We stellen u voor dat in mindering te brengen op uw contributie voor 2022. Wilt u het liever contant terug, neem dan even contact op met het secretariaat (tel. 070-511 28 28).
Hoe nu verder? U weet het niet en wij ook niet, maar wij hopen dat we in januari 2022 toch weer kunnen starten met een gezellige plantenbingo.
Let op De Wassenaarse Krant en op uw e-mail, want zodra wij iets positiefs kunnen melden, laten we dat direct weten.
Sterkte, blijf gezond en wij wensen u allen Prettige Feestdagen.

Uw bestuur


Uitstel zangmiddag Zonnebloem

Wassenaar - In het verslag van de Grachtentocht door Amsterdam van de Zonnebloem is een zangmiddag met Angélique Wardenier op 13 december aangekondigd. Na rijp beraad heeft het bestuur van de Zonnebloem afdeling Wassenaar met pijn in het hart besloten die uit te stellen tot het voorjaar. Het bestuur voelt zich verantwoordelijk voor de kwetsbare ouderen voor wie we deze organiseren en wil geen risico lopen dat ze besmet worden met corona. We hopen dat dan de pandemie wat minder is.

Paul Meltzer
Secretaris Zonnebloem Wassenaar


Receptie in de Warenar geannuleerd

Wassenaar - De receptie in de Warenar bij gelegenheid van het afscheid van diaken George Brink, op zondag 12 december a.s., is vanwege de coronamaatregelen geannuleerd.

Namens de parochie H. Augustinus,
Emmy van der Wilk