Foto: Herman van der Woude.
Foto: Herman van der Woude. Foto:

Ongeval Koekoekslaan

Ongeval Koekoekslaan

Vrijdagavond 26 november rond 21:30 uur werden verschillende hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Koekoekslaan. De eerste hulpdienst die ter plaatse kwam zag een bedrijfsbus die tegen een boom was gereden. De bestuurder is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet vervoerd te worden. De bus heeft flinke schade opgelopen: een deel van motorblok lag naast de auto. Een berger heeft het voertuig afgevoerd.


Brand in het Van Ommerenpark

Maandag 29 november rond 05.05 uur heeft brand gewoed in een appartement in het Van Ommerenpark. Dat meldden diverse media. De melding ‘brand in een woning’ werd al snel opgeschaald naar ‘middelbrand’. Uit voorzorg werden meerdere woningen tijdelijk ontruimd. Eén bewoner is verzorgd door ambulancepersoneel. De brand werd geblust, de keuken heeft forse schade opgelopen.


Auto te water

Een auto is in de nacht van zondag op maandag te water geraakt langs de Landscheidingsweg (N440). De bestuurder bleef ongedeerd. Door een hagelbui was de weg glad geworden en raakte de auto van de weg. Een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Foto: Herman van der Woude.