Foto: PR.
Foto: PR. Foto:

Sinterklaas op bezoek in Kerkehout

Wassenaar - Afgelopen zondag kwam Sinterklaas aan in Kerkehout. Zoals ieder jaar komt hij graag naar deze wijk waar hij wordt verwelkomd door alle kinderen die vol verwachting staan te wachten met een mooie tekening of knutselwerkje.

Helaas door alle coronaperikelen moest de organisatie iets anders verzinnen, want Sinterklaas kon toch niet 2 jaar achter elkaar niet naar Kerkehout komen? Alle aangemelde kinderen kregen een persoonlijke meet & greet met Sinterklaas en Pieten! Zo konden ze op hun aangegeven tijd naar het buurtcentrum komen waar vier Pieten en natuurlijk Sinterklaas op hen wachtten.

Na een gezellig gesprekje tussen Sinterklaas en de kinderen bleek ineens dat Pakjespiet weg was. Waar was hij toch? De kinderen konden helpen om hem te zoeken en dat lukte telkens weer! Gelukkig maar…
Hierna mochten de kinderen met Pakjespiet hun cadeautje zoeken, want ja, daar kwamen ze natuurlijk ook voor. Ook kregen ze nog een zakje met wat lekkers mee naar huis, want Sinterklaas zonder kruidnoten, schuimpjes en muisjes is natuurlijk niet mogelijk!

Nog even op de foto met Sinterklaas en de Pieten en een liedje samen zingen. Sinterklaas kapoentje was erg populair! Daarna was het weer tijd om verder te gaan, want de volgende familie stond klaar om ook naar Sinterklaas te gaan.

Het was een gezellige en persoonlijke middag en dat is eenieder erg goed bevallen!
Organisatie en de K&O buurtvereniging, bedankt!
Tot volgend jaar!