Foto's: PR.
Foto's: PR. Foto:

Schitterende Sinterklaasvoorstellingen in de Warenar

Op woensdag 24 november jl. organiseerde Stichting Kruidnood vier schitterende en gezellige Sinterklaasvoorstellingen in de Warenar. De voorstelling was een verhaal van de hand van Rutger Lommerse en had als titel: ‘Sinterklaas en de niet-echte Piet’:

Het verhaal in een notendop: Wanneer blijkt dat Sinterklaas dit jaar handen tekortkomt biedt een schoonmaakster haar hulp aan. De Pieten twijfelen of deze mevrouw, met de naam Pieta de Zwart, de Pieten kan helpen. De Pieten denken dat zij niets van het Sinterklaasfeest weet en onderwerpen haar aan een aantal moeilijke vragen. Uiteindelijk blijkt dat Pieta alle vragen weet, de Pieten zijn om en Pieta wordt een echte Piet.
Heel veel kinderen, leerkrachten, ouders, opa's en oma's hebben kunnen genieten van een leuk en spannend verhaal met heel veel liedjes die uit volle borst werden meegezongen. In de Warenar was het deze woensdag weer een gezellige boel en bij vertrek werden alle kinderen getrakteerd op een zakje met kruidnootjes.

Langs deze weg willen wij alle sponsors nogmaals bedanken, zonder hun bijdrage is de realisatie van dit jaarlijks terugkerende Sinterklaasfeest niet mogelijk.