Foto: PR.
Foto: PR. Foto:

Franse gastronomische
cultuur nu ook op de
dinsdagmarkt van Wassenaar!


Wassenaar - Souvenirs de France biedt sinds 2004 de consument in Nederland een stukje Frankrijk.

Naast de verkoop van Franse delicatessen zoals onder andere droge worst, confituren, rillettes, vissoepen, patés, et cetera, kunt u ook genieten van onder andere gegrilde knoflookworst en varkensknie. Al deze producten zijn voor de consument om thuis te genieten van restaurantwaardige producten/gerechten. Dit past in een wereld waarin de consument steeds veeleisender is en op zoek is naar duurzame en onderscheidende producten. Deze worden dan thuis, alleen of samen met vrienden, genoten. 

Lunch
Voordat er van alle producten heerlijk thuis genoten kan worden, kan er op de markt overheerlijk geluncht worden. Hierbij is te denken aan een broodje knoflookworst met mosterd, broodje varkensknie, buikspek of gegrilde paté. Van een ongekende kwaliteit op z’n Frans genieten.

Naast vele weekmarkten brengt Souvenirs de France ook de Franse sfeer met de echte oldtimer Citroën HY-bussen. Deze zijn te boeken voor catering op feesten, partijen en bedrijfsfeesten.

Voor meer informatie of boekingen, mail naar: info@souvenirs-de-france.com. Online bestellingen kunnen ook worden gedaan via onze website: www.webshopdefrance.nl.
Denk hierbij ook aan kwalitatief hoogstaande kerstpakketten, die overal in Nederland geleverd kunnen worden!