Maria Bellekom-Vogels en Jeroen Gankema. Foto: PR.
Maria Bellekom-Vogels en Jeroen Gankema. Foto: PR. Foto:

Jeroen Gankema lijsttrekker Lokaal Wassenaar

Wassenaar - Op een zeer drukbezochte leden vergadering van Lokaal Wassenaar die plaatsvond in de Warenar werd Jeroen Gankema unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Maria Bellekom-Vogels werd door de leden gekozen op plaats twee, terwijl onze oud-voorzitter John May de eervolle positie van lijstduwer kreeg.
De kieslijst van Lokaal Wassenaar bevat naast diverse bekende gezichten ook vele nieuwe kandidaten. De kennis en kunde van de vele kandidaten is zonder meer groot te noemen. Het bestuur is zeer verheugd dat meer dan een derde van de kieslijst uit nieuwe kundige kandidaten bestaat. Hieruit blijkt opnieuw dat de belangstelling voor DE lokale partij Wassenaar en de bereidheid om aan de eigen gemeenschap een bijdrage te leveren nog steeds toeneemt. Niet voor niets stemde 40% van de Wassenaarse kiezers bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen lokaal.
Lokaal Wassenaar gaat als grootste lokale partij en enige lokale vertegenwoordiger in B&W met de vastgestelde kieslijst op voor een geweldig verkiezingsresultaat. Dat is van groot belang voor Wassenaar en daar kunt u aan bijdragen.

Namens het bestuur,
Henk de Vries
Voorzitter