Run for Rio steunt de bouw van een school in Oeganda. Foto: PR.
Run for Rio steunt de bouw van een school in Oeganda. Foto: PR. Foto:

Alleen winnaars bij klaverjassen Run for Rio

Wassenaar - Woensdagavond 10 november organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 28 zeer enthousiaste klaverjassers mee; dit betekende in deze lastige coronatijd toch nog 7 tafels. En zo was er dus een mooie opkomst en, na lange tijd zonder het kaarten, een geslaagde klaverjasavond bij Run for Rio!

Blauw-Zwart stelde de mooie kantine gratis ter beschikking. En achter de bar waren Ad, John en Henk aanwezig (nogmaals veel dank!) om alle deelnemers van een kopje koffie en een drankje te voorzien. Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven er weer voor gezorgd dat er heel mooie prijzen te verdienen waren en dat de tafels voor de loterij ook goed gevuld waren. Zo waren er meerdere flessen wijn en diverse verrassingspakketten. Ook waren er schitterende pakketten met bollen en veel fleurige planten van de Bosrand. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 324 euro en was mede te danken aan Elli Kortekaas, die veel lootjes wist te verkopen.

Alhoewel de gezelligheid voorop staat bij de klaverjasavonden van Run for Rio, zijn er natuurlijk ook altijd prijswinnaars. Deze avond werd er gekaart door veertien koppels. Bij de koppels ging de eerste prijs naar het herenkoppel Henk Bijkerk en Jean Jacquemart met 5216 punten. De tweede prijs was voor het koppel Lenie Beekink en Rinus van Berkel met 5166 punten. De poedelprijs ging dit keer (nog nooit voorgekomen) naar twee koppels, te weten het koppel Lidy en Kees Remmerswaal en het dameskoppel Gordijn en Koot met 3718 punten. De kaas en de worst werden deze avond verzorgd door Elli; Trudy en Marius zorgden voor de totale organisatie. Zo was er ook goed aan de innerlijke mens gedacht en was er iets lekkers bij de borrel. En ja, uiteindelijk waren er alleen maar winnaars want iedereen ging met minstens een mooie plant naar huis.

Aan het begin van de avond kon dan nu ook eindelijk even worden stilgestaan bij het afscheid van Trudy als bestuurslid; vanuit het bestuur kreeg Trudy een bloemetje met een lekker wijntje voor al haar bestuursactiviteiten. Gelukkig verlaat Trudy Run for Rio niet en blijft ze actief bij het bezorgen van de nieuwsbrief en de organisatie van het klaverjassen.

Was u verhinderd om afgelopen woensdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van onze projecten. Nu ondersteunt Run for Rio een mooi project in Oeganda. Ook verwijzen wij u graag naar de website
(www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over dit project.

Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of John Schrader, tel 06 83 11 44 97.
Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: NL 21 INGB0000193157. Met dank voor uw bijdrage!