(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

In Den Haag, in de kelder van SoZa, vind je een kleurrijke oase: Mijn Buuf

Den Haag - In dit sociale atelier vinden veel leuke, unieke en circulaire producten hun oorsprong. Gemaakt van restmateriaal of hergebruikt materiaal door Haagse wereldvrouwen, die daar samenkomen om hun sociale netwerk te vergroten, samen de Nederlandse taal oefenen en meer over ons land leren.

Op deze manier betrekt Mijn Buuf vrouwen die normaal nauwelijks zichtbaar zijn voor de samenleving, maar wel een generatie nieuwe Nederlanders opvoedt, bij het leven in hun nieuwe land. Met maatwerk ondersteund door vrijwilligers en hun netwerk, helpen zij om vaak kleine praktische problemen op te lossen die vaak verhinderen dat deze wereldvrouwen stappen in zelfredzaamheid kunnen zetten.

Inmiddels weten ook veel bedrijven de weg naar Mijn Buuf te vinden om van hun gebruikte promotiemateriaal unieke relatiegeschenken te laten maken.

Speciaal voor de feestdagen is de showroom bij het atelier open voor publiek om de producten te zien, te voelen en te kopen. Een selectie uit het assortiment is ook te koop via de website:
www.mijnbuuf.nl

En in de museumwinkels van het Nationaal Archief en Beelden aan Zee worden hun speciaal voor deze musea gemaakte producten verkocht.

Open: maandag tot en met donderdag tussen 10.00 – 14.00 uur. Adres: Wilhelmina van Pruisenweg 55, Den Haag. (SoZa, ingang Noord, via de kleurrijke parkeerplaats.)