Afbeelding
Foto:

ICE Event 2021 / 2022 gaat niet door…

Wassenaar - ICE Event 2020 / 2021 ging niet door! Maar de organisatie heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. We hebben in overleg met de gemeente een prachtige nieuwe locatie gevonden: het Berkheiveld naast het marktterrein, waar we de schaatsbaan en de curlingbaan apart van elkaar konden plaatsen en een mooiere horeca konden verwezenlijken.

Na een langdurig vergunningentraject, het oplossen van stroom-, water- en afvoerproblemen en veel overleg met (en steun van) de gemeente hebben we ruim op tijd de vergunning ontvangen om te starten met de verdere organisatie van ICE Event 2021/2022.
De toezeggingen van de vele sponsoren waren hartverwarmend. Iedereen had wel weer zin in een mooi evenement voor voornamelijk kinderen maar natuurlijk ook voor volwassenen.

De strengere regels die wellicht gaan volgen heeft ons echter doen besluiten om ook ICE Event 2021/2022 niet door te laten gaan.
Het is voor ons onverantwoord om het risico te lopen dat we voortijdig moeten sluiten of zelfs helemaal niet open kunnen. Om tot een sluitende begroting te komen hebben we de volle tien draaiweken echt nodig.
Daarbij hebben we te maken met sponsoren die ons financieel ondersteunen, en ook hun geld willen en kunnen we niet verkwisten.

We willen de sponsoren die met velen hadden toegezegd om ons te ondersteunen danken hiervoor en we hopen uiteraard dat we volgend jaar weer op deze steun mogen rekenen.

Graag tot volgend jaar,
organisatie ICE Event