Bazaar annex kerstmarkt in de Sint Jozefkerk

Wassenaar - Op zaterdag 20 november a.s. bent u van harte welkom in de Sint Jozefkerk: daar kunt u fris en fruitig nieuwe kerstartikelen aanschaffen zodat u met genoegen uw huis weer in kerstsfeer kunt gaan brengen, ná die 20ste november!
Ook kunt u er boeken vinden, snuisterijen en mooie artikelen van de handwerkclub. Er is een loterij met leuke prijsjes.
Indien u tussen nu en 20 november van uw spullen af wil: op woensdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur kunt u bij de pastorie nog iets aanreiken.
De opbrengst van de Bazaar/Kerstmarkt is voor Max Foundation.org. Schoon water, sanitaire voorzieningen en hygiëne, gezonde voeding en zorg. Dit zijn de belangrijkste componenten voor een gezond begin in het leven van een kind in landen als Nepal en Ethiopië. Max Foundation is gestart door Steven en Joke Le Poole, nadat hun zoontje Max van acht maanden in 2004 overleed aan een zeldzame virusinfectie.
Het tweede goede doel is ‘de MAMAS’. De MAMAS in Zuid-Afrika staan op voor kinderen in ernstige armoede, iedere dag opnieuw.

Tekst: Emmy van der Wilk,
namens de Werkgroep bazaar / kerstmarkt


Wandeltocht RS80

Wassenaar - Wij zijn van RandstadSerie80, kortweg RS80 en organiseren op 20 november aanstaande een wandeltocht van 25 en 15 km. U kunt zich daarvoor inschrijven via onze website,
www.RS80.nl. Dit kan ook ter plaatse gebeuren maar online inschrijven heeft de voorkeur. Er zijn verschillende tijdsloten, vanaf 08.30 start de 25 km en vanaf 10.00 uur de 15 km.
De kosten zijn voor niet-leden van de wandelbond KWBN € 5,- en voor leden is het € 4,-. U kunt eventueel voor een beloning lopen, dan betaalt u € 1,50 extra. Voor een beker sparen is ook leuk als u onze overige tochten loopt! Bij inschrijving krijgt u een beschrijving van de tocht op het inschrijfbureau en de route is gepijld.


Muziek Matinee in de Messiaskerk op
zondagmiddag 21 november

Wassenaar - Het Katwijkse koor Excelsior, onder leiding van Robert Jan Kamer, komt alweer in de Messiaskerk met een programma van internationale koormuziek. Het programma omvat het beroemde ‘Cantique de Jean Racine' van Fauré en verder werk van Kodàly, Goodall, Mendelssohn met als hoogtepunt de ‘Deutsche Messe' van Schubert. Dat wordt genieten van de mooiste klassieke muziek, zittend op comfortabele stoelen in de kerkzaal met zijn prachtige ramen en perfecte akoestiek.

Plaats: Messiaskerk, Zijllaan 57, Wassenaar.
Tijd: 15.30 - 16.30 uur, Tea Inn vanaf 15.00 uur.
Toegang alleen met vaccinatiebewijs.
Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.


Sinterklaasvoorstelling Stichting
Kruidnood

Wassenaar - Stichting Kruidnood organiseert een sinterklaasvoorstelling in Theater Warenar op woensdag 24 november a.s.... Op herhaling: ‘Sinterklaas… en de niet echte Piet'.
Het is een leuk stuk met veel herkenbare Sinterklaasliedjes geregiseerd door Cocky. Het wordt weer een gezellige boel in het theater met Heer Piet, Bossebollie, Wauwietje, Makkiezakkie, Krakkemikkie, Gossiepossie, Rappebassie de dans- en zaalpieten en natuurlijk... Toetsie Dé Muziekpiet. De middag zal spannend, grappig en kleurrijk zijn.
Theater Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar.
Aanvang:?Eerste voorstelling 13.30 uur - zaal open 13.00 uur. Tweede voorstelling 15.30 uur - zaal open 15.00 uur. Prijs: € 4,50 per kaartje. Kaartjes kunnen online besteld worden via
warenar.nl//kruidnood


Aan de leden van de Wassenaarse
Hengelsportvereniging

Wassenaar - Op vrijdag 26 november a.s. wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Wassenaarse H.S.V. gehouden. Voor deze ledenvergadering wordt u hierbij van harte uitgenodigd.
De Ledenvergadering wordt gehouden in de kantine van VV Blauw-Zwart, adres: Dokter Mansveltkade 7, 2242 TZ, Wassenaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De vergadering start om 20.00 uur.
De leden zijn gerechtigd aanvullende agendapunten voor te dragen en kunnen dit tot uiterlijk twee weken schriftelijk voor de vergadering indienen bij de voorzitter André Breijer, Prins Frederiklaan 484, 2263 HP Leidschendam Tel: 070 - 785 85 29, e-mailadres:
voorzitter@whsv.nl