(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Mimicri speelt…

Vrijdag 12 en zaterdag 13 november in Theater Warenar, aanvang 20.15 uur.

Nu de overheid, onder voorwaarden, groen licht heeft gegeven aan de theaters is Mimicri voortvarend begonnen aan de invulling van een avondvullend programma. Daarom krijgt u deze keer zelfs twee eenakters voor de prijs van één.

Voor de pauze kunt u genieten van de Blauwe bruiden. U maakt kennis met de drie zussen uit het dorpje Weerniks waar meer te beleven valt dan u op het eerste gezicht zou denken. Geïnspireerd door de geestdriftige regie van Marja Trumpi zullen Cily Banus, Marijke van Amsterdam en Carola Schwencke hun best doen om de door hen gespeelde rol met verve neer te zetten.

Na de pauze is het de beurt aan twee collega ambtenaren die samen op dienstreis zijn, een hotelkamer delen en daar kennis maken met een derde persoon. De begeesterende inspirator, Angela van Tol-Kenens tekende voor de regie en Hans van Netburg, Hans van Amsterdam en Carola Schwencke voor de rollen. Het belooft een wonderbaarlijke nacht te worden.
Het decor is mede mogelijk gemaakt door de bereidwillige medewerking van De Stille Kracht van Wassenaar waarvoor onze grote dank.
De toegangsprijs voor deze twee voorstellingen bedraagt € 15,- en er zijn geen kortingsregelingen van kracht.

Omdat wij ons natuurlijk houden aan de door de overheid ingestelde maatregelen wordt bij binnenkomst van het theater uw QR-code gescand. Vergeet u dus niet om deze mee te nemen! Om de doorloop te bespoedigen heeft Mimicri besloten om niet meer ter plekke te laten betalen. U reserveert dus uw toegangskaartjes op de voor u gebruikelijke manier, vervolgens betaalt u het verschuldigde bedrag en daarna ontvangt u een reserveringsbevestiging. Op de avond van de opvoering gaat u, gewapend met uw QR-code, naar het theater voor een heerlijk, ouderwets gezellig avondje uit in uw eigen omgeving bij uw eigen, vertrouwde club Mimicri.

Reserveren kan op de volgende manieren: telefonisch via 070 517 92 18 of via het internet op
www.mimicri.nl. Op onze website vindt u ook het bankrekeningnummer waar u uw betaling naar moet overmaken.

Tekst: Hans van Amsterdam