Afbeelding
Foto:

Spetterende Halloween in Wassenaar

Afgelopen zaterdag werd Halloween gevierd op verschillende plekken in Wassenaar. Het regende pijpenstelen, maar dat mocht de pret niet drukken. In het centrum van ons dorp kwamen veel kinderen bij elkaar die zich hadden verkleed om een speurtocht te doen langs de winkels. De winkeliers hadden zich ontzettend uitgesloofd en prachtige, creatieve en angstaanjagende etalages gemaakt. Er liep een griezelband door het centrum en kinderen kregen suiker-spinnenweb en gele muizenkeutels uitgedeeld.
Er zijn veel speurtocht-formulieren bij de bibliotheek ingeleverd en bij de vraag wie de mooiste etalage had, zijn alle winkels door de kinderen wel een keer genoemd. Maar toch is het, alweer, Pops American Lunch & Diner uit de Langstraat, die met de eer strijkt. Namens iedereen: van harte gefeliciteerd!

Uit alle goed ingevulde en ingeleverde formulieren van de speurtocht zijn vier winnaars getrokken. Deze kinderen hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen en krijgen een cadeaubon. Van harte gefeliciteerd!

In deze krant aandacht voor het Halloweenfeest in Wassenaar, met onder andere een fotopagina. De foto’s zijn gemaakt door Walter Lambert.

Afbeelding