Olympia'72 start zaalseizoen met wisselende resultaten

Wassenaar - In het eerste thuisprogramma moest de E- jeugd beginnen tegen Schipluiden. Nadat dit team ongeslagen kampioen was geworden op het veld, zijn ze hoger ingedeeld in de zaalcompetitie. Dus de verwachting was dat de tegenstanders meer tegenstand zouden bieden. De wedstrijd verliep in het voordeel van de spelers van Olympia'72, door goed samenspel en snelle combinaties liep Olympia snel uit naar een 13-2 ruststand. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd naar een goede 20-8 overwinning.

Na deze wedstrijd waren de dames A-jeugd aan de beurt tegen Velo uit wateringen. De dames, geplaagd door blessures en het nog niet hebben van een vaste keepster, gaven de dames uit Wateringen goed partij. Door goed samenspel en goed verdedigen was de ruststand gelijk, na de rust konden de dames uit Wassenaar het niet meer bijbenen en werd de wedstrijd met 20-23 verloren. Durf je de uitdaging aan om een keepster te worden net als Tes Wester, keepster van het Nederlands team? Kom gerust eens meedoen op de training (16 t/m 19 jaar) op dinsdagavond van 19.00 - 20.00 uur in sporthal De Schulpwei.

Na deze wedstrijd moesten de dames senioren aantreden tegen Saturnus uit leiden, ook dit team wordt geplaagd door blessures en werd aangevuld met enkele dames uit de A-jeugd. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, maar naar mate de wedstrijd vorderde namen de dames van Olympia de wedstrijd in handen en gaven deze niet meer uit handen. Einduitslag 23-17 in het voordeel van de dames van Olympia'72, helaas liep ook hier Olympia tegen een blessure aan en moest Tanja naar het ziekenhuis en bleek later in het gips te moeten in verband met haar achillespees (veel sterkte Tanja!).

Als laatste moesten de heren tegen de meeuwen uit Rotterdam. Ook dit team wordt geplaagd door blessures (keeper en speler) maar kon in de eerste helft goed tegenstand bieden. 11-9 in het voordeel van Olympia. De tweede helft ging gelijk op, maar naarmate de wedstrijd vorderde konden de heren van Olympia het niet meer bijbenen. Einduitslag 20-23 in het voordeel van de meeuwen.

Zoek je een leuke en snelle dynamische sport, kom gerust eens langs op de training en doe gewoon mee. We trainen op de dinsdagavond in sporthal De Schulpwei van 18.00 - 19.00 uur de jeugd en vanaf 19.00 uur de A-jeugd en de dames senioren. De heren trainen van 20.00 - 21.00 uur.