(Foto: Fotostudio Jan van der Plas)
(Foto: Fotostudio Jan van der Plas) Foto:

Bloemen voor diamanten echtpaar Slegtenhorst-Fallaux

Voor het echtpaar Slegtenhorst-Fallaux stond Cupido op het korfbalveld in Leiden; daar hebben ze elkaar ontmoet. Mevrouw speelde in een hoger team dan meneer, maar dat belemmerde hen niet in de liefde voor elkaar. En op 26 oktober 1961 beloofden zij elkaar eeuwige trouw in het stadhuis in Leiden. Direct na hun huwelijk kwamen zij in Wassenaar wonen. Eerst inwonend en later kregen zij een appartement op de Zuidwijklaan. Ze hebben één zoon en twee kleinkinderen.

Meneer werkte destijds bij de luxe meubelzaak Pander in Leiden, gevestigd aan de Breestraat. Later stapte hij over naar meubelmakerij en stoffeerderij Van Huizum, volgens hem de beste in Wassenaar. Ook heeft hij nog twee jaar lesgegeven in handvaardigheid op de dagschool voor 15-16 jarigen in Den Haag.
Mevrouw verdiende de kost als analiste bij het reumalaboratorium van het LUMC, destijds het AZL (Academisch Ziekenhuis Leiden). Daar heeft zij 27 jaar tot aan haar pensioen met veel plezier gewerkt.
Met veel trots kijken de heer en mevrouw Slegtenhorst ook terug naar de zeven jaar die zij als vrijwilliger in Duinstede hebben gewerkt.
Wij wensen het echtpaar nog vele mooie jaren in Wassenaar.