Afbeelding
Foto:

Collecteweek Alzheimer Nederland 7 tot en met 13 november

Wassenaar - Door dementie verlies je jezelf en elkaar'.... Wat alz... het jou, jouw ouder, partner, kind, je naaste betreft?
Eén op de vijf mensen krijgt dementie en zelfs één op de drie vrouwen. En helaas groeit de groep mensen met dementie nog steeds. Met meer onderzoek kunnen we dementie in de toekomst stoppen, maar voor meer onderzoek is veel meer geld nodig! Help dementie stoppen en doneer alstublieft nu.
De jaarlijkse collecteweek in november is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Met het geld dat de vrijwillige collectanten ophalen wordt wetenschappelijk onderzoek gefinancierd voor de toekomst zonder dementie. Daarnaast draagt u met uw donatie bij aan betere ondersteuning van mensen die nu met dementie te maken hebben.
Doneren kan via de collectebus van de collectant aan de deur. Heeft u geen kleingeld in huis? Via de iDeal QR-code op de collectebus kunt u ook een donatie te doen. Met deze code kunt u met uw smartphone veilig, gemakkelijk en anoniem betalen. Ook is het mogelijk direct uw gift over te maken op rekeningnummer: NL13 INGB 0000 00 2502 van Alzheimer Nederland.
Wilt u collectant worden en zo bijdragen aan een toekomst zonder dementie? U bent van harte welkom bij het collecteteam Wassenaar. Elk uurtje hulp is meegenomen! Neem voor vrijblijvende informatie contact op met Emerentia Verdelman, tel. 070-511 22 64 of e-mail:
emerentiaverdelman@ziggo.nl