Wasbo-middag 8 november

Wassenaar - Het Slavische koor, dat ruim 3 jaar geleden de zaal in vervoering bracht, komt weer langs. We verheugen ons erop. Natuurlijk is er, zoals elke middag, een loterij en bingo. De prijsjes, die altijd van pas komen, worden steeds bijeengezocht door ons lid Erica Hoorn. Daar zijn we heel blij mee.
Op deze middag kunnen leden ook weer een kaartje kopen voor de kerstmiddag met diner, die gehouden wordt op maandag 13 december in O&O. De prijs is 10 euro p.p. en is gelijk aan voorgaande jaren. Ook ná deze middag kunt u bij de secretaris terecht om kaarten te kopen. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en maken er een warme sfeervolle middag van.


Klaverjassen 
Run for Rio bij 
Blauw-Zwart

Wassenaar - Na maanden met corona kan de klaverjasdeur weer open; in overleg met Blauw-Zwart kan er weer gekaart worden. De klaverjasavond vindt plaats op woensdag 10 november en begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de kantine van Blauw-Zwart terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op onze website:
www.runforrio.com, maar kan ook telefonisch bij John Schrader, tel. 070-517 62 36 of Trudy Efdee, tel. 06 83 62 72 69. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Trudy, Van Heeckerenstraat 5 of de Van Houtenweg 74.
De opbrengst van deze avond is bestemd voor de bouw van de tweede fase van de New Horizon Community School in Oeganda. Bent u verhinderd op 10 november, maar wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw gift overmaken op onze bankrekening: Run for Rio te Wassenaar; IBANnummer NL21INGB0000193157 of Rabobank NL57RABO0368010724. Met dank voor uw bijdrage.


Mimicri speelt weer… Op 12 en 13 
november a.s., aanvang 20.15 uur

Wassenaar - Mimicri speelt op 12 en 14 november in onze eigen Theater Warenar. Deze keer heeft Mimicri gekozen voor twee eenakters. Vóór de pauze ziet u ‘blauwe bruiden’ een komedie van Peter Aten. Na de pauze kunt u genieten van ‘een wonderbaarlijke nacht’ een licht absurdistische komedie van Slamowir Mrozek. De toegangsprijs voor deze twee voorstellingen bedraagt € 15,- en er zijn geen kortingsregelingen van kracht.Omdat wij ons natuurlijk houden aan de door de overheid ingestelde maatregelen, wordt bij binnenkomst van het theater uw QR-code gescand. Om de doorloop te bespoedigen heeft Mimicri besloten om niet meer ter plekke te laten betalen. U reserveert dus uw toegangskaartjes op de voor u gebruikelijke manier, vervolgens betaalt u het verschuldigde bedrag en daarna ontvangt u een reserveringsbevestiging. Reserveren kan op de volgende manieren: telefonisch: 070 517 92 18 of via het internet op www.mimicri.nl. Op de website vindt u ook het bankrekeningnummer waar u uw betaling naar moet overmaken.


Expositie Atelier Mariëtte Koevoets

Wassenaar - Sinds 2016 is Marie¨tte Koevoets actief als goudsmid in haar eigen ‘Atelier Marie¨tte Koevoets’. Zij maakt sieraden naar uw wens, heeft een eigen handgemaakte collectie sieraden en biedt cursussen en opleidingen goudsmeden aan. Marie¨tte werkt voornamelijk in 14-karaats goud met opvallende edelstenen en diamanten. Ze heeft een prachtige collectie handgemaakte sieraden die te bewonderen, te passen en te koop zijn in de Warenar op zaterdag 13 en zondag 14 november van 13.00 tot 17.00 uur. U wordt ontvangen met een drankje en de entree is helemaal gratis!
De Warenar, eerste etage. Kerkstraat 75, Wassenaar.


Jubileumconcert De Goede Herder Kerk

Wassenaar - Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Driesprong heeft het genoegen om u uit te nodigen voor het concert dat ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan zal worden uitgevoerd op zondag 14 november om 15.30 uur in De Goede Herder Kerk, Stoeplaan 4 te Wassenaar. Dankzij de bijdragen van onze donateurs is de stichting in de afgelopen jaren in staat geweest om een aantal projecten in De Goede Herder Kerk te financieren, zoals een nieuw orgel (samen met het parochiebestuur), het transport van drie luidklokken die door het bisdom ter beschikking waren gesteld, de lichtkronen in de Mariakapel en recent, de acht professioneel belichte schilderijen van scènes uit het leven van Maria in de Mariakapel, vervaardigd door Judith Lansink. Rien Calis, onze organist, zal een werk van John Stanley uitvoeren. Ton van Eck, de organist van de R.K. kathedraal St. Bavo te Haarlem en internationaal bekend, zal orgelwerken uitvoeren van J.S. Bach, M. Dupré en B. Leutert-Falch. Samen met zijn dochter Anne en Michelle Mallinger zal hij werken ten gehore brengen van J.G. Rheinberger, G.F.Händel en A. Caplet, waarbij Anne viool speelt en Michelle zingt. Na afloop van het concert krijgt u een drankje en een hapje aangeboden.

De toegang is vrij en er is geen collecte. Conform de regels van de overheid zal bij binnenkomst om een CoronaCheck-app gevraagd worden (QR-code). Gaarne tijdig aanwezig zijn.