(Foto's: PR)
(Foto's: PR) Foto:

Vrijwilligersborrel Kieviten Golf
Ben Altorf vrijwilliger van het jaar

Wassenaar - Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet functioneren. Het is daarom belangrijk om hen jaarlijks in het zonnetje te zetten. Dat kon vorig jaar door corona helaas niet. Maar nu – met inachtneming van de nog steeds geldende coronamaatregelen – gelukkig wel. Het was dan ook weer heel speciaal om te zien hóeveel golfleden zich actief inzetten om allerlei lopende zaken te regelen - het bestuur! -, de baan netjes te houden, in coronatijd de regels goed na te leven, de inloopwedstrijden te regelen, of op de één of andere manier onze golfafdeling zo gezellig te houden! Om hen voor hun inzet te bedanken was er 22 oktober een borrel. Fantastisch verzorgd door ‘Team Teddy’, die na de onzekere lockdowntijd en het toch steeds weer flexibel omgaan met de veranderende regels, alle zeilen bijzet om de gezelligheid in de kantine weer op de rit te krijgen.

Ben Altorf (links) werd als ‘vrijwilliger van het jaar’ bij de golf in het zonnetje gezet en staat symbool voor alle actieve vrijwilligers, waar een vereniging niet zonder kan. Hij kreeg een oorkonde en een kleine traktatie.

Voorafgaand aan de borrel was er een Greensome-wedstrijd over 9 holes, die gewonnen werd door Frans Boverhof en Piet van de Dool.