(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Blauw-Zwart Vrouwen 1 en 2 in het nieuw

Wassenaar - Twee weken geleden waren dan eindelijk de nieuwe Blauw-Zwartshirts binnen. Blauw-Zwart Vrouwen 1 en 2 hebben nieuwe sponsors gevonden voor hun tenue. De volgende drie sponsoren zullen op het nieuwe shirt van de dames te zien zijn; Kluswijs Van Veen, Stal den Hollander en ATC Aviation. 

Kluswijs Van Veen is onder de meeste Wassenaarders een welbekende doe-het-zelfzaak aan de Van Hallstraat. Dennis van Veen is, evenals zijn dochter Maaike die sinds twee seizoenen ook bij Vrouwen 1 voetbalt, trots dat hij op de voorkant van het shirt staat. Stal den Hollander is de boerderijwinkel aan het Ammonslaantje. Arnold en Mireille hebben een mooi plekje boven het rugnummer en als derde sponsor kan natuurlijk het ATC Aviation van Arno van der Kooij, alweer een aantal jaar trainer van de dames, niet op het shirt ontbreken.
Afgelopen zaterdag won Vrouwen 1 met 3-2 de thuiswedstrijd van Rijnsburgse Boys Vrouwen 1. ’s-Middags bij de Business Club werden de sponsors in het zonnetje gezet en bedankt voor hun support.
We hopen natuurlijk dat de vrouwenteams veel doelpunten zullen maken en veel wedstrijden zullen winnen.
Aan de shirts zal het in ieder geval niet liggen!