(Foto: PR)
(Foto: PR) Foto:

Mimicri speelt weer…
Op 12 en 13 november a.s., aanvang 20.15 uur

Na een gedwongen rustperiode van bijna twee jaar is eindelijk het groene licht gegeven voor optredens in onze eigen Warenar. Als jonge koeien die eindelijk in de wei mogen hebben vijf spelers onder leiding van twee regisseurs zich vol op het leren van teksten gestort. Ja, u leest het goed: twee regisseurs. Deze keer heeft Mimicri gekozen voor twee eenakters.

Vóór de pauze ziet u ‘blauwe bruiden’ een komedie van Peter Aten. Drie vrijgezelle zusters bewonen het ouderlijk huis in het afgelegen dorp Weerniks. Ze hebben het goed met elkaar… tot één van hen een man vindt. Onder leiding van regisseur Marja Trumpi zijn Cily Banus, Marijke van Amsterdam en Carola Schwencke ik mag wel zeggen gedurende enige tijd bezig geweest met het instuderen van dit stuk. Ze werden namelijk een paar keer door de coronamaatregelen ingehaald. Maar nu zijn ze er helemaal klaar voor. Een vlotte, gezellige, af en toe hilarische eenakter. Al zult u in het begin enige moeite hebben met de naam van de zussen.

Na de pauze kunt u genieten van ‘een wonderbaarlijke nacht’ een licht absurdistische komedie van Slamowir Mrozek. Twee collega-ambtenaren zijn samen op dienstreis en moeten de nacht doorbrengen in een hotelletje. Het wordt een bijzondere nacht voor de twee. De regisseur is Angela van Tol-Keenens en het spel wordt verzorgd door Hans van Amsterdam, Hans van Netburg en Carola Schwencke. Ik beloof u dat u in opperbeste stemming het theater weer zult verlaten.
De toegangsprijs voor deze twee voorstellingen bedraagt € 15,- en er zijn geen kortingsregelingen van kracht.

Omdat wij ons natuurlijk houden aan de door de overheid ingestelde maatregelen, wordt bij binnenkomst van het theater uw QR-code gescand. Om de doorloop te bespoedigen heeft Mimicri besloten om niet meer ter plekke te laten betalen. U reserveert dus uw toegangskaartjes op de voor u gebruikelijke manier, vervolgens betaalt u het verschuldigde bedrag en daarna ontvangt u een reserveringsbevestiging. Op de avond van de opvoering gaat u, gewapend met uw QR-code naar het theater voor een heerlijk, ouderwets gezellig avondje uit in uw eigen omgeving bij uw eigen, vertrouwde club Mimicri.

Reserveren kan op de volgende manieren: telefonisch: 070 517 92 18 of via het internet op
www.mimicri.nl. Op onze site vindt u ook het bankrekeningnummer waar u uw betaling naar moet overmaken.

Hans van Amsterdam