Klaverjassen Run for Rio bij Blauw-Zwart

Na maanden met corona kan de klaverjasdeur weer open; in overleg met Blauw-Zwart kan er weer gekaart worden. De klaverjasavond vindt plaats op woensdag 10 november en begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de kantine van Blauw-Zwart terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon.
De laatste kaartavond (in maart vorig jaar) was heel druk bezocht en heel geslaagd. Ook nu hopen we weer op een ‘volle bak’.
Aan het einde van de kaartavond zal er ook een loterij plaatsvinden met ook dit keer vele mooie prijzen die door allerlei particulieren en bedrijven voor dit doel ter beschikking zijn gesteld.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op onze website: www.runforrio.com, maar kan ook telefonisch bij John Schrader, tel. 070-517 62 36 of Trudy Efdee, tel. 06 83 62 72 69. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Trudy, Van Heeckerenstraat 5 of de Van Houtenweg 74.
De opbrengst van deze avond is bestemd voor de bouw van de tweede fase van de New Horizon Community School in Oeganda. Hier worden op dit moment, mede met steun van de Jozefschool via een sponsorloop, vier nieuwe lokalen gebouwd.

Andere activiteiten
Run for Rio is ook actief met fietsen. Een zondag in de maand gaat de groep op pad en maakt vele mooie tochten. De groep is pas weer na de coronaperiode bij elkaar geweest.
De hardloopgroep van Run for Rio gaat zelfs iedere zondag een mooie route aan.

Indien u wilt meedoen, kunt u verdere informatie op de site van Run for Rio vinden.

Bent u verhinderd op 10 november, maar wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw gift overmaken op onze bankrekening: Run for Rio te Wassenaar; IBANnummer NL21INGB0000193157 of Rabobank NL57RABO0368010724. Met dank voor uw bijdrage.